Nutekintos LG G3 techninės specifikacijos  (5)

Gegužės 27 d. visi LG gerbėjai laukia naujojo kompanijos flagmano – išmaniojo telefono LG G3 – anonso. Vis tik korėjiečių kompanija nesiruošė laukti šios datos ir savo namų rinkoje, P. Korėjoje, surengė uždarą prezentaciją savo partneriams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip jau tapo įprasta, kai kurie dalyviai slapta užfiksavo beveik visą prezentaciją, rašo puslapis Digital Trends.

Taigi išmanusis telefonas LG G3 gavo 4 branduolių procesorių Qualcomm Snapdragon 801, nors anksčiau buvo minėtas flagmanas Snapdragon 805. Tokiu būdu, savo aparatinės platformos sparta LG sprendimas prilygs tokiems konkurentams, kaip Galaxy S5 ar HTC One (M8). Programinės platformos vaidmenį atliks Android 4.4 KitKat.

Iš kitų specifikacijų reikia paminėti 3 GB operatyvios atminties, 32 GB duomenų kaupiklį. Skaidrėse nematyti užuominų apie microSD atminties kortelių skaitytuvą. Matyt, tuo galima paaiškinti nemažą duomenų kaupiklį, juo labiau, kad versijos su 16 GB kaupikliu taip pat nepaminėta.

Iš kitų privalumą galima pažymėti 5,5“ įstrižainės 2K (2560 х 1440) raiškos ekraną su 538 ppi rodikliu. Naudojama IPS matrica. Įdomu tai, kad LG G3 netapo daug didesnis, lyginant su G2, kuris turi 5,2“ Full HD ekraną: jei G2 matmenys sudaro 146,8 х 73,3 х 8,2 mm, tai G3 – 146,3 x 74,6 x 8,9 mm. Tokiu būdu, turime gana siaurus rėmelius aplink ekraną ir šiek tiek storesnį korpusą.

Akumuliatoriaus talpa sudaro 3000 mAh. atsižvelgiant į padidėjusį ekraną ir raišką, taip pat galingesnį procesorių, galima tikėtis šiek tiek mažesnio autonominio darbo laiko, nei LG G2 atveju, nors reikia tikėtis, kad gamintojas įdiegė papildomų energijos taupymo priemonių, kaip tai savo flagmanuose padarė artimiausi konkurentai.

Išmaniajame telefone įdiegtos dvi kameros – 13 megapikselių nugarinėje dalyje ir 2 megapikselių priekyje. Pagrindinė kamera turi optinės stabilizacijos sistemą. Iš bevielių sąsajų prieinamos Wi-Fi, Bluetooth 4.0, NFC, imtuvai GPS, GLONASS, ketvirtos kartos LTE modemas su LTE-Advanced standarto palaikymu. Pažymima ir tai, kad buvo perdaryta garso posistemė: įdiegtas kokybiškesnis stiprintuvas, tuo tarpu priekinio garsiakalbio galingumas siekia 1W.

Dabar belieka tik sulaukti oficialaus anonso bei sužinoti, kokia bus LG G3 kaina, kada jis pasirodys mūsų rinkoje ir ar pateisins vartotojų lūkesčius.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(35)
(3)
(32)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: