Microsoft planšetės Surface 3 suremontuoti praktiškai neįmanoma (Video)  (2)

Kompanijos iFixit ekspertams pavyko gauti praėjusią savaitę debiutavusį Microsoft planšetinį kompiuterį Surface 3 ir jį išstudijuoti, siekiant įvertinti, kaip lengvai/sunkiai jis suremontuojamas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Reikia paminėti, kad pirmos ir antros kartos Surface planšetiniai kompiuteriai, pabuvoję iFixit ekspertų rankose, aukštų įvertinimų negavo. Ar atsižvelgė Microsoft ir paminėtus planšetinio kompiuterio trūkumus, kurdama Surface 3?

Sunkumai, bandant išstudijuoti Surface 3, prasidėjo jau nuo pirmųjų žingsnių. Nepadėjo nei atidumas, nei ilgametė patirtis. Iš karto trūko apsauginis stiklas, bandant jį atjungti nuo likusios konstrukcijos. LCD ekranas ir stiklas yra vientisas komponentas, todėl neatsargus elgesys gali turėti rimtų pasekmių. Savo ruožtu, galybė klijų tik apsunkina priėjimą prie vidinių komponentų.

Be klijų, kurių gana daug ir kituose komponentuose, remontą apsunkina ir nestandartiniai ekrano tvirtinimo elementai.

Iš esmės, planšetinis kompiuteris Surface 3 gavo žemiausią įvertinimą – vos 1 balą iš 10 galimų. Panašu, kad potencialūs Microsoft planšetės savininkai gali viltis tik vieno – kad Microsoft garantinio aptarnavimo politika bus labai humaniška, ir kad naudojamų komponentų kokybė bus labai aukšto lygio.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(21)
(14)
(7)

Komentarai (2)