AMD ruošia paslaptingą procesoriaus premjerą (Video)  (1)

Kompanijos AMD socialinio tinklo Facebook paskyroje pasirodė nedidelis reklaminis vaizdo klipas, kuriame rodoma nuolatinė programėlių kova dėl kompiuterio resursų. „CORE IS BACK!” – taip AMD pristato naujo herojaus pasirodymą. Būtent jis ir gali pakeisti įvykių eigą amžinoje kovoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vaizdo klipas pavadintas „Core Evolution“, akivaizdu, kad jis užsimena apie tam tikrą naujos kartos sprendimą – kitą procesorių architektūrų plėtros etapą. Sprendžiant iš šmėkštelėjusio logotipo „A Series“, naujasis herojus turėtų priklausyti hibridinių procesorių šeimai, nors konkretesnės informacijos vaizdo klipe nėra.

Kai kurie ekspertai pastebėjo vaizdo klipe demonstruojamo pagrindinio herojaus išvaizdos pokyčius. Jei anksčiau jo rankose buvo šaltasis ginklas, tai dabar jis turi ir kardą, ir savotišką patranką.

Tikėtina, kad taip AMD užsimena apie tai, kad hibridiniuose procesoriuose atsiras specifinių mikroschemų, kurios leis paspartinti skaičiavimus ir taip efektyviai kovoti su rimtomis programomis – „priešais“. Tokiu būdu, paslaptingieji procesoriai – tai nauji sprendimai, kurie turės heterogeninę sistemos architektūrą (HSA).

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(10)
(1)
(9)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: