Norite efektyviai generuoti „bitcoin“ ar kitas panašias valiutas? Verta pamąstyti apie nVidia Maxwell architektūros vaizdo plokštes  (2)

Kompanijos AMD vaizdo plokščių galimybės, išnaudojamos kriptografinės valiutos (pavyzdžiui, bitkoinų) entuziastų, neretai neigiamai atsiliepia kompiuterinių žaidimų gerbėjams – iš problemų galima paminėti ne tik atitinkamų AMD vaizdo plokščių deficitą, bet ir kartais neadekvačiai dideles kainas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kai kurie ekspertai mano, kad tokia situacija gali priversti kai kuriuos AMD gerbėjus perbėgti į nVidia stovyklos pusę. Bet kokiu atveju, grafinių sprendimų segmente būtent nVidia pademonstravo progresą, parodė neseniai Jon Peddie Research analitikų pateikta statistika. Vis tik šį kartą bus kalbama apie tas galimybes, kurias atneša nVidia Maxwell architektūra.

Puslapis PC Perspective atkreipė dėmesį, kad GeForce GTX 750 Ti pasižymi neblogu uždirbamų virtualių monetų ir suvartojamos elektros energijos santykiu, tuo tarpu pasirodžius Maxwell flagmanams, situacija turėtų dar labiau pagerėti.

Reikia pridurti, kad GeForce GTX 750 Ti pasižymi ne tik dideliu spartinimo potencialu, tačiau kartu šiai vaizdo plokštei nereikia papildomo maitinimo šaltinio. Išvada peršasi pati savaime: jei nVidia sprendimai virtualių pinigų „kasimo“ srityje dar nepavijo AMD vaizdo plokščių, tai gali padaryti jau artimiausioje ateityje. Tiesa, galingų Maxwell sprendimų vartotojams dar teks palaukti, kadangi iki naujų šios architektūros vaizdo plokščių debiuto lauksime mažiausiai keturis – penkis mėnesius.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(8)
(0)
(1)

Komentarai (2)