AMD parodė etaloninę planšetę su 64 bitų procesoriumi  (0)

Kompanija AMD yra labai retas svečias mobilių įrenginių rinkoje, nors buvo pristatyta nemažai planšetinių kompiuterių su jos aparatine platforma. Norėdama labiau pritraukti vartotojų dėmesį, parodoje MWC 2014 kompanija AMD ryžosi parodyti gana įdomią planšetę su 64 bitų Windows 8.1.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Reikėtų priminti, kad pirmąjį savo etaloninį planšetinį kompiuterį, žinomą kodiniu pavadinimu Project Discovery, procesorių gamintojas yra pademonstravęs dar 2013 m. lapkričio mėnesį.

Planšetinio kompiuterio pagrindu tapo naujas hibridinis procesorius Mullins. Komplekte su šiuo įrenginiu gali būti pasiūlytas žaidimų kontroleris su aparatiniais mygtukais ir kitais elementais, gerai pažįstamais žaidimų konsolių savininkams.

AMD planšetės prototipas pagamintas kompanijos Quanta, naudojamas 28 nm APU su 4 branduoliais ir 1,2 GHz taktiniu dažniu, 2 GB operatyviąja atmintimi.

Už duomenų saugojimą atsakingas 60 GB talpos SSD kaupiklis su mSATA jungtimi, o pati planšetė gavo 10,1“ įstrižainės Full HD (1920 x 1080) raiškos ekraną, USB 3.0 lizdą ir DisplayPort išvestį. Apie galima planšetinio kompiuterio pasirodymo prekyboje datą kompanijos AMD atstovai nutylėjo.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(4)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: