„Mercedes-Benz S600 Guard“: automobilis, kurio turėti nelinkėtume  (3)

S klasės „Mercedes-Benz“ jau kelias dešimtis metų yra prabangių automobilių etalonas. Kad ir kokia nereali būtų naujausia, vos praėjusiais metais pasirodžiusi jo versija, šarvuotas „S600 Guard“ yra dar „kietesnis“. Tai – tinkamas automobilis žmogui, kuris kiekvieną gyvenimo akimirką rizikuoja būti nušautas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Automobilis turi didžiausią įmanomą balistinę apsaugą (atsparumo klasė – VR9). „Mercedes-Benz“ atstovų teigimu, praktiškai visa automobilio išorė, net ir dugnas, yra šarvuoti ir apsaugoti ne tik nuo kulkų, bet ir kai kurių sprogmenų.

Nors išoriškai ne kiekvienas atskirtų „S600 Guard“ nuo paprasto S600, jie skiriasi svoriu: šarvuota versija yra bene dvigubai sunkesnė nei paprasta. „S600 Guard“ maksimalus greitis būtent dėl didelio svorio yra apribotas iki 210 km/val., o jo bagažinės talpa kaip nedidelio hečbeko – 350 litrų.

Žinoma, „Mercedes-Benz S600 Guard“ yra komplektuojamas su „Michelin“ padangomis, galinčiomis važiuoti be oro iki 30 km. Čia taip pat sumontuoti visi šildomi langai (šoniniai irgi) bei automatinė gaisro gesinimo sistema.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(18)
(1)
(17)

Komentarai (3)