Netikėtas sprendimas: PC skirtas Battlefield 4 savaitei tapo nemokamu  (1)

Tikėtis iš kompanijos Electronic Arts galima bet ko, tačiau sulaukti nemokamo Battlefield 4 platinimo niekas nedrįso net didžiausiose fantazijose. Tačiau taip įvyko: Origin pasirodė naujiena, kuri teigia, kad visą savaitę (168 valandas), pradedant nuo rugpjūčio 8 dienos, bus galima nemokamai žaisti pagrindinę šios kompanijos pirmojo asmens šaudyklę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Norint pradėti žaisti, reikia iki akcijos pabaigos pridėti Battlefield 4 Standard Edition į savo Origin biblioteką, įdiegti į savo kompiuterį ir žaisti į valias. Kadangi žaidimo versija pilna, tačiau su ribotu veikimo laiku, galima sudalyvauti ne tik online kautynėse, tačiau ir pereiti siužetinę vieno žaidėjo kampaniją.

EA tikina, kad visa tai, kas bus pasiekta Online kovose akcijos metu, bus išsaugota, o jei ateityje žaidimas bus pratęstas (t.y. bus įsigyta mokama versija), visko iš naujo pradėti nereikės.

Reikia pažymėti, kad šiuo metu Battlefield 4 platinamas su 50% nuolaida. Be to, su šia akcija žaidimas tapo vienu pirmųjų, kurie priklauso Origin programai „Laikas žaisti“.

Priminsime, kad oficialus Battlefield 4 debiutas įvyko 2013 m. spalio mėnesį. Žaidimas, deja, išgarsėjo dėl gausybės klaidų ir trūkumų, tačiau panašu, kad šiandien dauguma jų jau ištaisyta.

Tikėtina, kad kompanijos EA iki šiol netenkina dabartinis Battlefield 4 žaidėjų kiekis, todėl ir buvo priimtas sprendimas savaitei nemokamai dalinti populiarios ketvirtąją pirmojo asmens šaudyklės dalį.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(14)
(4)
(10)

Komentarai (1)