Paaiškino, kaip kituose žaidimuose išvengti Watch Dogs grafikos problemų  (2)

Paskutiniu metu žaidimų kūrėjai gana dažnai pareiškia, kad naujame žaidime bus atsižvelgta į savo ar kitų padarytas praeities klaidas. Štai ir Assassin’s Creed Unity prodiuseris Vincent Pontbriand, duodamas interviu portalui CVG, turėjo atsakyti į panašius klausimus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ubisoft atstovui buvo užduotas klausimas apie projekto grafiką, ar ji netaps analogiška Watch Dogs – pastarojo projekto galutinės versijos grafika gana smarkiai skiriasi nuo to, kas buvo parodyta E3 2012, todėl daugybėje apžvalgų dėl to skirta mažiau balų, nei tikėtasi.

Vincent Pontbriand teigimu, žaidėjams nėra dėl ko jaudintis, tuo tarpu paaiškinimas gana paprastas: Assassin’s Creed Unity yra pirmasis serijos žaidimas, kuris nebus prieinamas senos kartos konsolėms.

„Mes surizikavome ir nusprendėme išleisti žaidimą tik naujos kartos platformose“, – teigė Ubisoft atstovas. „Taigi mes neturime rūpintis optimizavimais, skirtais senos kartos konsolėms – mes galėsime visiškai atsiduoti darbui su nauja „geležimi““.

Įdomu tai, kad viename iš ankstesnių interviu Ubisoft atstovas pareiškė, kad Unity adaptavimas senos kartos konsolėms būtų tiesiog neįmanomas – žaidimas tam yra per didelis (minios žmonių gatvėse, ir viską būtina atvaizduoti).

Vincent Pontbriand taip pat pareiškė, kad iki žaidimo debiuto prekyboje liko vos pora mėnesių, todėl E3 2014 demonstruota grafikos kokybė yra galutinė: „E3 buvo būtina parodyti tai, kad ką žaidėjai pamatys savo ekranuose.“

Priminsime, kad Assassin’s Creed Unity papasakos apie XVIII amžiaus revoliucinio Paryžiaus istoriją bei pagrindinį personažą Arno – patrauklų, tačiau negailestingą herojų, kuris yra savo srities specialistas. Žaidimas turi debiutuoti spalio 28 d. Kūrėjai tikina pasistengsiantys sugriauti seną tradiciją ir PC versiją išleisti kartu su konsolėms skirtais žaidimo variantais.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(13)
(2)
(11)

Komentarai (2)