Naujasis Unreal Tournament: bandymas sukurti tobulą žaidimą  (3)

Prieš pusantros savaitės buvo anonsuota naujas Unreal Tournament serijos žaidimas. Vienu iš keleto įdomių momentų tapo informacijos apie žaidybinius momentus nebuvimas. Kūrėjai nepanoro publikuoti nei nuotraukų, nei vaizdo klipų. Vis tik tam tikra informacija žaidėjus pasiekė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tapo žinoma, kad žaidimą kuria prie Unreal Tournament serijos besidarbavę veteranai, tam bus naudojamas varikliukas Unreal Engine 4; projektas bus skirtas tik PC platformai su visomis aktualiomis operacinėmis sistemomis; bus pasitelkti serijos gerbėjai, kad kūrimo procesas būtų maksimaliai skaidrus.

Daugiau naujienų pasirodė po to, kai leidiniui „Rock, Paper, Shotgun“ interviu davė Unreal Tournament vyriausiasis kūrėjas Steve Polge. Jis paaiškino, kad žaidimas kuriamas, atsižvelgiant į praėjusių dalių patirtį. Naujasis projektas apjungs geriausias praėjusių žaidimų savybes, o tai leis pasiekti idealų „miksą“.

„Mes neturime kokio nors konkretaus serijos žaidimo, kuris taptų naujojo pagrindu. Mes atsižvelgiame į viską, ką žaidėjai mylėjo kiekvienoje iš serijų ir pasistengsime padaryti taip, kad mūsų naujiena apimtų visas geriausias kiekvienos iš dalių savybes. Pavyzdžiui, UT III tapo mūsų pirmuoju bandymu apjungti keletą žaidimų į vieną, ir mes manome, kad kai kurie momentai mums pavyko, tačiau neapsieita ir klaidų“, – teigė Steve Polge.

Naujasis žaidimas neturės vieno žaidėjo režimo, bent jau šiame etape, teigė kūrėjas. Kalbėdamas apie daugelio žaidėjų režimą, jis pažadėjo LAN kautynes – tai, ką paskutiniu metu taip įnirtingai naikino tinklinių šaudyklių kūrėjai.

Reikia pažymėti, kad naujasis Unreal Tournament bus nemokamas, tuo tarpu kūrėjai papildomai pabrėžė: nemokamas teisinga to žodžio prasme, t.y. kūrėjai atsisakė Free-to-Play modelio ir naudos kitą finansavimo šaltinį. Tačiau kokį? Epic Games turi atsakymą: bus sukurta savotiška prekybinė platforma, kurioje žaidėjai galės pardavinėti žaidimui skirtą turinį. Dalis iš pardavimų gautų pajamų atiteks Epic Games, kuri juos skirs žaidimo palaikymui.

Priminsime, kad per artimiausius keletą mėnesių Epic Games ketina išleisti ankstyvąją Alpha-versiją. Apie galutinės Unreal Tournament versijos pasirodymą nieko nežinoma – juk darbai dar tik prasidėjo.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(21)
(4)
(17)

Komentarai (3)