Dar vienas testas su „iPhone 6“: jis gali funkcionuoti net ir po vandeniu (Video)  (3)

Nors šis išmanusis telefonas nėra atsparus vandeniui, naujasis „iPhone 6“ gali išbūti po juo net 10 sekundžių. Tai pavyko išsiaiškinti testą atlikusiems „SquareTrade“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pratęstos garantijos paslaugas teikiančios kompanijos atstovai vaizdo įrašų svetainėje „YouTube“ patalpino vaizdo įrašą, kuriame demonstruoja „iPhone 6“ ir „iPhone 6 Plus“ gebėjimą atsilaikyti bet kokiems aplinkos poveikiams.

Testo metu abu modeliai buvo panardinti į vandenį 10 sekundžių, o jų ekranuose buvo rodomas vaizdo įrašas. Nors panardinus į vandenį garso nebuvo galima išgirsti, ištraukus po nustatyto laiko telefonai ir toliau sėkmingai funkcionavo – rodė vaizdą.

„SquareTrade“ taip pat atliko ir slydimo testą, po kurio paaiškėjo, kad „iPhone 6 Plus“ dėl didesnio svorio paviršiumi slysta toliau.

Galiausiai, telefonams teko išmėginti kritimo testą. Iš 1,2 metro aukščio nukritęs „iPhone 6 Plus“ atsilaikė neįtikėtinai gerai – geriausiai per visą „SquareTrade“ atliktų telefonų testų istoriją. Tiesa, „iPhone 6“ nesisekė taip gerai, kaip didesniajam „broliui“, nes po kritimo tarp korpuso ir ekrano atsivėrė tarpas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: iTouch.lt
iTouch.lt
(5)
(20)
(-15)

Komentarai (3)