Koks jausmas gulėti tarp bėgių, pravažiuojant 120km/h greičiu lekiančiam traukiniui? (Video)  (0)

Spaudoje vis šmėkšteli pranešimai, kuriuose pasakojama, kaip tarp geležinkelio bėgių atsigulę žmonės sėkmingai išsigelbėja nuo kraupios mirties po traukinio ratais. Grupelė entuziastų mums suteikia galimybę bent iš dalies pajusti, ką šie žmonės išgyvena lemiamą akimirką ir koks jausmas gulėti po tonas sveriančiais vagonais, kai šie lekia 120 kilometrų per valandą greičiu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Taupydamos laiką, dvi moterys nusprendžia per tarpeklį persikelti trumpiausiu keliu – siauručiu, 25 metrų aukštyje esančiu geležinkelio tiltu. Pasiekus jo vidurį, pasigirsta artėjančio traukinio signalas. Grįžti jos tikrai nespės, o ir likęs kelio galas dar labai ilgas... Puolusios į paniką keliautojos ima blaškytis, kol galiausiai pradeda beviltiškai bėgti tolyn. Vis dėlto, netrukus pasidaro aišku, kad griausmingas plieninis žvėris nepaliaujamai artėja ir nuo jo pasprukti vilties jau nebėra. Išsigandusios moterys tiesiog atsigula tarp geležinkelio bėgių ir laukia savo lemties... Tačiau pasirodo, kad mirti joms dar tikrai ne laikas! Virš nelaimėlių skrieję vagonai prie žemės prigludusių kūnų net nepalietė ir moterys liko sveikut sveikutėlės“. - Ši istorija yra reali. Ji įvyko šių metų liepos mėnesio pradžioje Indianos valstijoje (JAV).

Sukrėstos buvo ne tik bėgiais keliavusios moterys, tačiau ir šį įvykį nufilmavęs traukinio vairuotojas, kuris policijai iškart pranešė, jog nužudė du žmones. Laimei, jo nuogąstavimai nepasitvirtino ir „ekstremalės“ išsigelbėjo.

Panašių istorijų yra pasitaikę ir anksčiau. Tai atsitikti gali kiekvienam, kuris keliauja geležinkelio bėgiais. Tačiau, ką šie žmonės jaučia ir mato, kai virš jų galvų dunda šimtus tonų sveriantys vagonai, o mirtis tiesiogine ta žodžio prasme alsuoja tiesiai į veidą?

Visa tai nusprendė išsiaiškinti „GoPro“ mėgėjai, kurie savo mini kamerą patalpino tarp plieninių bėgių. Taip jie turėjo galimybę nufilmuoti traukinio kelionę visiškai kitu kampu, negu mes tai įpratę matyti. Gautas vaizdas neapvylė – žvelgiant į video medžiagą, kuri buvo patalpinta internetiniame portale „Youtube“, traukinio greitį bei jėgą galima pajusti tiesiog sėdint savo krėsle.

Tad, kviečiame ir jus pasižiūrėti šį vaizdą, kurio galbūt (tikėkimės) niekada neišvysite gyvai:


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(43)
(10)
(33)

Komentarai (0)