Su šypsena: animaciniai herojai Čeliabinske pamokė kelių erelį (Video)  (7)

Konfliktas Rusijos miesto Čeliabinsko kelyje šįkart nustebino net ir visko mačiusius. Iš paskos važiavusių vairuotojų padarytas vaizdo įrašas privers leipti juokais, nes, rodos, Čeliabinske net ir animaciniai herojai yra pikti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kurioziškas vairuotojų konfliktas buvo užfiksuotas automobilio kamera 3 val. nakties vienoje Čeliabinsko gatvėje.

Iš pradžių vaizdo įraše matoma, kaip automobilis užkerta kelią mikroautobusui, norėdamas jį sustabdyti. Tikėtina, kad jis tai daro norėdamas išsiaiškinti dėl konflikto, kuri šie vairuotojai pradėjo jau anksčiau.

Netrukus mikroautobusą sustabdęs vairuotojas iššoka iš savo automobilio, ima šaukti ir pribėgęs mėgina atplėšti kito vairuotojo dureles. Ir štai tada, iš mikroautobuso pasipila įsiutę animaciniai herojai.

Keturi vaikų pamėgtų personažų - Peliuko Mikio, Kempiniuko Plačiakelnio ir kitų - kostiumais apsirengę žmonės ima stumdyti ir mušti jį sustabdžiusį automobilio vairuotoją, o siužetą nufilmavę vyrai fone leipsta juokais.

Internetinėje svetainėje „Youtube" patalpintas vaizdo įrašas jau spėjo atsidurti garsių pasaulio žiniasklaidos gigantų akiratyje. Apie šį įvykį rašo Huffingtonpost, Mirror, Times ir kiti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(28)
(1)
(27)

Komentarai (7)