Samsung: dideli plyšiai Galaxy Note 4 korpuse – normalu  (5)

Vos tik prasidėjo prekyba naujuoju Samsung planšetofonu Galaxy Note 4, pirkėjai jau pradėjo skųstis, kad išmanusis telefonas turi korpusą su defektais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai praneša puslapis TrustedReviews.

Pirmieji planšetofono pirkėjai iš Pietų Korėjos teigia, kad Galaxy Note 4 korpusas turi nemažus plyšius tarp korpuso briaunos ir ekrano. Išmaniojo telefono savininkas netgi sugebėjo į plyšį įkišti gana storo popieriaus vizitinę kortelę.

Žurnalistai iš karto kreipėsi į kompanijos Samsung atstovus, prašydami paaiškinti, ar tokie plyšiai gali būti laikomi Galaxy Note 4 broku, o galbūt tai yra tiesiog priimtina paklaida, ir vartotojai skundžiasi veltui.

Kompanija Samsung gana greitai sureagavo į tokius pareiškimus, o oficialiame pranešime teigiama, kad vartotojo nurodomas „plyšys jokiu būdu neįtakoja planšetofono Galaxy Note 4 funkcionalumo arba kokybės“. Kompanijos atstovai patikino, jog „visi modeliai atitinka griežčiausius gamybos standartus ir pereina atitinkamą kokybės kontrolę.“

Atitinkamas laiškas rodo, kad Samsung jokiu būdų nepripažįsta tokio plyšio kaip Galaxy Note 4 korpuso defekto, t.y. jokių broko požymių nėra. Gamintojas taip pat neketina tokiais plyšiais nepatenkintiems vartotojams keisti jų įsigytų Galaxy Note 4.

Naujasis Samsung planšetofonas yra vienas didžiausių iPhone 6 ir iPhone 6 Plus konkurentų. Gamintojas tikisi, kad Galaxy Note 4 su 5,7“ įstrižainės Quad HD ekranu, procesoriumi Qualcomm Snapdragon 805 ir 16 MP kamera pademonstruos daug didesnius pardavimus, nei jo pirmtakas, o kartu leis kaip lygus su lygiu kovoti prieš naujuosius Apple sprendimus.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(18)
(2)
(16)

Komentarai (5)