Samsung parodė, kaip gaminamas Galaxy Alpha metalinis rėmelis  (4)

Kompanija Samsung visai neseniai pristatė išmanųjį telefoną Galaxy Alpha. Gamintojas didžiuojasi šiuo mobiliu įrenginiu, kadangi jis pirmasis iš Galaxy serijos gavo dalinai metalinį korpusą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Norėdama pabrėžti išmaniojo telefono išskirtinumą, korėjiečių kompaniją pasidalino kadrais, kaip gaminamas Galaxy Alpha metalinis rėmelis.

Puslapyje Samsung Tomorrow pasirodė fotografijos, kuriose matyti metalinio rėmelio gamybos procesas. Jo gamybai naudojami automatizuotos staklės, kurias valdo kompiuteriai. Po frezavimo proceso rėmelis, išskaptuotas iš metalinio bloko, nardinamas į specialią vonią, kurioje anoduotas metalas įgauna reikiamą spalvą.

Vėliau atliekamas graviravimo procesas, po to rėmelis siunčiamas į laboratoriją. Čia tikrinama kokybė, atliekama visa eilė patvarumo ir ilgaamžiškumo testų.

„Kūrimo procesas ir testavimas gali būti labai ilgas ir sudėtingas, norint gauti aukštos kokybės įrenginius, kurie atitiktų vartotojų iš skirtingų pasaulio šalių poreikius. Būtent taip gimė Samsung Galaxy Alpha su atidžiai sukurtu korpusu, turinčiu metalinį rėmelį“, – teigiama Samsung pranešime spaudai.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(10)
(4)
(6)

Komentarai (4)