Samsung turi problemų su Galaxy A5 ir A3 korpusais ir ryšio kokybe  (1)

Praėjusį mėnesį kompanija Samsung anonsavo išmaniuosius telefonus Galaxy A5 ir A3, kurie taps naujos serijos – Galaxy A – pradžia. Jų pasirodymas buvo numatytas Kinijoje ir keliose kitose šalyse. Tačiau panašu, kad prekyba šiais telefonais bus dar ribotesnė, nei manyta anksčiau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Puslapio SamMobile šaltiniai teigia, kad Galaxy A5 ir A3 tiražas bus labai ribotas dėl Samsung gamybinių problemų. Abu išmanieji telefonai turi monolitinius metalo korpusus, ir tik apie 50% šių korpusų atitinkama keliamus kokybės reikalavimus.

Korėjiečių kompanija kol kas negali pasigirti didele panašių mobilių įrenginių gamybos patirtimi, kadangi absoliuti dauguma Samsung telefonų, tame tarpe ir flagmanai, turi plastikinius korpusus.

Nors planšetofone Galaxy Note 4 ir dabar aktyviai reklamuojamame Galaxy Alpha ir yra metalinis rėmelis aplink korpusą, nugarėlė vis tiek išliko plastikinė. Plonas Galaxy A5 ir A3 korpusas – atitinkamai 6,7 mm ir 6,9 mm – taip pat nepalengvina užduoties.

Dar viena Galaxy A serijos telefonų problema tapo silpnas signalas, o viso to priežastimi tapo tas pats monolitinis metalo korpusas, rašo puslapis PhoneArena. Su panašia problema savo laiku susidūrė kompanija Apple, kai debiutavo iPhone 4. Panašu, kad ant to paties grėblio užmynė ir Samsung.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(95)
(24)
(71)

Komentarai (1)