Atsargiai! Prekyboje pasirodė milžiniškas robotizuotas tranformerio kostiumas, galintis priešus apšaudyti ... rutuliukais (Video)  (0)

Prieš keletą metų išradingieji japonai pasauliui pristatė robotizuotą tranformerių personažą primenančio milžinišką kario kostiumą, pavadinimu Kuratas. Jo viduje sėdintis žmogus gali apšaudyti jus BB rutuliukų kruša vien nusišypsojęs.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Be šypsena valdomų BB rutuliukais šaudančių automatų, robo-kostiumas taip pat ginkluotais ir vandens užtaisų raketsvaidžiais. Prieš kelis metus pristačius jį publikai, daug kas manė, kad tai tėra neblogas pokštas. Tačiau dabar, kiek patobulintą šio roboto versiją galite nuspirkti Amazon Japan parduotuvėje už 1 milijoną dolerių.

Robotinis kostiumas turi keturis ratus ir yra varomas benzinu. Sėdėdami jo viduje galėsite važiuoti iki 8 kilometrų per valandą greičiu. Pradėtas kurti, kaip veikiau meninis projektas, Kuratas tapo realiu, pirkėjams prieinamu įspūdingu robotu.

Robotinis kostiumas sveria maždaug 4 500 kilogramų ir yra maždaug 4 metrų aukščio, kurį jo pilotas gali modifikuoti. Kostiumas valdomas jo „pilve“ sėdinčio piloto kontroliavimo pulto ir planšečių pagalba. Robotą taip pat galima kontroliuoti ir nuotoliniu būdu.

Robotinis kostiumas turi ir dvi rankas, gebančias suimti ir pakelti įvairius objektus. Jos valdomos, naudojantis viduje įtaisytomis specialiomis pirštinėmis. Tiesa, rankos, kaip ir vandens užtaisų raketsvaidžiai ir BB rutuliukų automatai, į pagrindinį roboto komplektą neįtraukti, todėl juos teks įsigyti atskirai. Taip pat papildomai galima įsigyti ir priedą, leidžiantį iš roboto šaudyti fejerverkais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Robotika.lt
Robotika.lt
(15)
(13)
(2)

Komentarai (0)