Preliminari mechaniniams pažeidimams atsparaus telefono „Samsung Galaxy Xcover 3“ specifikacija  (0)

Atrodo, kad „Samsung“ kompanija ir toliau ketina tęsti savo patvarių išmaniųjų telefonų seriją, nes internete pasirodė pirmosios naujienos, susijusios su „Galaxy XCover 3“, kodiniu pavadinimu SM-G388F modeliu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš kitų šio gamintojų modelių šis išmanusis telefonas išsiskiria visų pirma didesniu atsparumu mechaniniams pažeidimams bei atsparumu vandeniui, nes yra pajėgus atlaikyti 30 minučių 1 metro gylyje.

Pirmiausia į akis krenta kiek pakitęs įrenginio dizainas. Pokytis vertinamas teigiamai, nes ankstesnė šio įrenginio versija priminė „Galaxy Ace 2“ modelį, kurio dizainas nepatraukdavo akies. „Samsung Galaxy Xcover 3“ yra kiek labiau stačiakampio formos bei atrodo, kad bus masyvesnis nei pirmtakas. Jo korpuso kampai pagaminti iš grūdinto plieno. Be to šiame įrenginyje yra fiziniai mygtukai. Sustiprintas atsparumas, deja, retai būna suderintas su aukštu našumu, tačiau tai nėra trūkumas, nes to dėka telefonas bus pajėgus veikti ilgiau be elektros šaltinio.

Naujasis „Samsung“ aprūpintas 4,3 colių TFT 540 x 960 (256 ppi) skiriamosios gebos ekranu, Marvell Armada PXA1908 ketureių Cortex-A53 branduolių procesoriumi su 1,2 GHz taktiniu dažniu, 1 GB RAM atminties, 8 MP (720p@30fps) galine ir 2 MP priekine kamera, 8 GB vidinės atminties su išplėtimo galimybe microSD atminties kortelių dėka, Wi-Fi 802.11 b/g/n moduliu, Bluetooth 4.0, A-GPS, GLONASS bei micro USB 2.0. Deja, baterijos talpa nėra kol kas žinoma. Telefonas veiks „Google Android 4.4.4 KitKat“ sistemos pagrindu, o rinkoje pasirodyti turėtų 2015 metų antrąjį ketvirtį. Kaina kol kas neatskleidžiama.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(34)
(21)
(13)

Komentarai (0)