Naujasis flagmanas „HTC One M9“ turi rimtą bėdą  (1)

„MWC 2015“ parodos metu rumunų žurnalistas nenusprendė patestuoti „HTC One M9“ savo mėgstamu mobiliųjų prietaisų našumo testu „AnTuTu“, tačiau išmanusis telefonas net nesugebėjo užbaigti šio testo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Taip atsitiko, nes programa pranešė kad prietaisas perkaito ir tuoj persikraus arba išsijungs: „The device temperature is too high. Please test again after cooling the device. Continue testing may cause the system to restart or shut down.“ Tada buvo iškelta versija, kad išmanusis telefonas tiesiog „pavargo“, – žurnalistas testą bandė atlikti parodos pabaigoje, tačiau olandų svetainės „Tweakers“ tyrimas sustiprino abejones kad „HTC One M9“ labai perkaista. Kelių išmaniųjų telefonų bandymas atskleidė kad „HTC One M9“ yra linkęs perkaisti: esant didelei apkrovai aparatas sušilo iki 55 laipsnių, jo buvo tiesiog neįmanoma laikyti rankose. Tokiomis sąlygomis normali temperatūra yra maždaug 40 laipsnių pagal Celsijų. Prietaisas buvo išbandytas su šiuolaikiniais 3D žaidimais „Asphalt 8“ ir „Assassin’s Creed: Pirates“ našumo testavimo programoje „GFXBench“.

„Sunkiuose“ žaidimuose „HTC One M9“ temperatūra svyravo apie 42,5 laipsnius, tuo tarpu kiti testo dalyviai – „iPhone 6 Plus“, „HTC One M8“, „Samsung Galaxy Note 4“ ir „LG G3“ vidutiniškai sušilo iki 38 laipsnių. Mažiau resursų reikalaujančiuose žaidimuose tokios problemos nebuvo.

Įkaitęs iki 55 laipsnių „HTC One M9“ neišsijungė, kaip tai padarytų kitas išmanusis telefonas, todėl neaišku ar jis negali sprogti ar užsidegti. Tyrimo rezultatai patvirtina informaciją kad procesorius „Qualcomm Snapdragon 810“ labai kaista, todėl jį naudoti atsisakė „Samsung“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(39)
(4)
(35)

Komentarai (1)