Jau galite įsigyti pirmą rankinį liepsnosvaidį (Video)  (7)

Šiais mobiliųjų technologijų laikais iš visų prietaisų reikalauja vis daugiau ir daugiau kompaktiškumo. Šis reikalavimas neaplenkė net liepsnosvaidžių. Pasak „ION Productions“, „XM42“ – tai pirmasis pasaulyje rankinis liepsnosvaidis, kuris parduodamas legaliai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinoma, prietaisas gali būti naudojamas tik ten, kur tai leidžiama pagal įstatymus. Pavyzdžiui, Merilendo ir Kalifornijos valstijose liepsnosvaidžiai uždrausti, o likusioje JAV teritorijoje problemų su įstatymu nebus. Europoje šio ginklo naudojimas taip pat reglamentuotas skirtingai – priklausomai nuo šalies. Gamintojas pabrėžia, kad liepsnosvaidis „XM42“ skirtas civiliniams tikslams ir negali būti naudojamas kaip ginklas ir pažymi, kad ne ginklas nužudo žmogų, o tas, kurio rankos jis yra. Ypatingų technologinių laimėjimų „XM42“ pritaikyta nėra, tačiau tai pirmasis pasaulyje liepsnosvaidis, kuris neturi išorinį degalų bako – privalomo visų kitų modelių aksesuaro. „Easy and fun“ (lengva ir smagu) – taip gamintojas pristato savo kūrinį, kuris gali ugnimi pasiekti beveik aštuonių metrų atstumą.

Prietaisas gali padėti išdeginti piktžoles, kurios išauga tarp plytelių kelio ar dangoje, ištirpinti ledą ir sniegą, sunaikinti vabzdžius, uždegti laužą ir t.t.

Paprastas šlifuoto aliuminio modelis kainuoja 699 $, o jo versija su unikaliu piešiniu 799 JAV dolerius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(19)
(4)
(15)

Komentarai (7)