Štai taip reikia daryti verslą: pirmieji Apple Watch išgraibstyti nė nemirktelėjus  (6)

Vartotojai, vos vieną valandą pavėlavę rezervuoti Apple Watch, kai kuriuos išmaniojo laikrodžio modelius galės įsigyti tik rugpjūčio mėnesio gale, rašo portalas CNet.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Užsakymų priėmimas prasidėjo balandžio 10 d. vidurnaktį, tuo tarpu populiariausių modelių kiekis pasibaigė vos per vieną valandą. Vienam vartotojui buvo galima rezervuoti ne daugiau dviejų Apple Watch.

Praėjus valandai po vidurnakčio, Apple žadėjo firminį laikrodį pristatyti tik vasaros pradžioje, tuo tarpu populiariausius modelius – tik rugpjūtį.

Vienos Londone įsikūrusios kompanijos vadovas teigė užsakęs laikrodį su juoda apyranke, o vėliau sužinojo, kad Apple Watch gaus tik birželio mėnesį.

„Toks terminas man netapo netikėtumu, todėl aš per daug nenusiminiau“, – pareiškė jis, kartu pridurdamas, kad laikrodis jam reikalingas tam, kad nereikėtų kiekvieną kartą traukti telefono iš kišenės, kai atsiunčiamas el. laiškas.

Pirmieji pirkėjai išmanųjį laikrodį gaus jau balandžio 24 d., tarp laimingųjų bus žmonės, kurie gyvena JAV, D. Britanijoje, Australijoje, Kanadoje, Vokietijoje, Hong Konge, Kinijoje, Prancūzijoje ir Japonijoje.

Apple Watch kaina svyruos nuo 349 iki 20 000 JAV dolerių. Brangiausiai atsieis auksinė laikrodžio versija Apple Watch Edition, kurią, beje, Kinijoje išpirko vos per vieną valandą nuo užsakymų priėmimo pradžios. Lietuvoje auksinės Apple Watch versijos prekyboje nebus.

Tai daug ar mažai už išmanųjį laikrodį? Kaip visada, nuspręsti turės pirkėjai, o geresnei orientacijai galite peržiūrėti, kiek už savo išmaniuosius laikrodžius Lietuvoje prašo kiti gamintojai.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(4)
(8)
(-4)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: