Facebook pradeda veikti nauja žemėlapių programa  (0)

Socialiniame tinkle Facebook nuo šiol pradeda veikti žemėlapių tarnyba Nokia HERE. Apie tai praneša puslapis Techcrunch.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nokia kartografinės tarnybos pasirodymas didžiausiame socialiniame tinkle dar kartą paskatino kalbas apie atitinkamo suomių verslo pardavimų kompanijai Facebook. Pirmieji gandai apie tai pasklido balandžio mėnesio viduryje. Tuomet buvo kalbama, kad Nokia HERE gali įsigyti ne tik vokiečių automobilių gamintojai, tačiau ir vienas iš JAV investicinių fondų bei socialinis tinklas Facebook. Šiuo metu Facebook suomių kompanijos žemėlapius naudoja kai kurių programėlių Android versijose, tokiose kaip Messenger ir Instagram. Be to, Nokia HERE galima matyti ir mobilioje Facebook puslapio versijoje.

Apie kokį nors sandorį dėl HERE tarnybos pardavimų kompanijai Facebook oficialiai nebuvo pranešta, tačiau socialinio tinklo atstovai patvirtino, kad testuoja Nokia kartografinę tarnybą.

Pati Nokia šiuo metu svarsto apie HERE pardavimą kitoms kompanijoms. Vienu iš potencialių pirkėjų suomiai mato amerikiečių korporaciją Apple, tačiau panašu, kad ji kol kas nėra linkusi už Nokia žemėlapius sumokėti prašomų $2,1 mlrd.

FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(10)
(1)
(9)

Komentarai (0)