Naujausia informacija: kuo bus ypatingi iPhone 6S ir 6S Plus?  (0)

Kompanijos KGI Securities analitikas Ming-Chi Kuo publikavo naują informaciją apie būsimus Apple išmaniuosius telefonus iPhone 6S ir iPhone 6S Plus, kurių sulauksime šių metų rudenį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Abu telefonai turės tos pačios įstrižainės ekraną, tačiau gaus naują procesorių – A9, taip pat 2 GB LPDDR4 operatyvios atminties bei 12 megapikselių raiškos pagrindinę kamerą.

Nauji modeliai turės versiją su rožinio aukso spalva. Tiesa, analitikas nepatikslino, ar kalbama apie prabangią versiją su auksu dengtu korpusu, kaip Apple Watch Edition atveju, ar tai tiesiog kitokia spalva.

iPhone 6S ir iPhone 6S Plus tikimasi pamatyti tvirtesnio aliuminio lydinio korpusą, papildomą mikrofoną, patobulintą pirštų atspaudų skenerį. Taip pat laukiama ir technologijos Force Touch, nustatančios ekrano paspaudimo jėgą, debiuto.

Kai kurie iPhone 6S Plus modeliai gali gauti ekraną su safyro danga. Tiesa, galutinio sprendimo šiuo klausimu kol kas nepriimta, kadangi vis tęsiami atsparumo smūgiams ir kitam neigiamam poveikiui testai.

FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(6)
(9)
(-3)

Komentarai (0)