Dar viena naujiena į mažesnių išmaniųjų telefonų karstą  (0)

„HTC“ kompanija pranešė, jog neketina rengti mažesnės savo naujojo flagmano versijos. Toks Taivano koncerno sprendimas puikiai iliustruoja pokyčius, kurie pastaruoju metu vyksta mobiliųjų įrenginių rinkoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„HTC“ tolsta nuo mažų išmaniųjų telefonų: rinkoje vis labiau ryškėja mažiausiai 5 colių ekranų įrenginių iškilimas, o mūsų produktų asortimentas atitinka šią tendenciją, – teigė vieno šios kompanijos skyrių prezidentas Jack Tong. Jis pridūrė, jog „HTC One mini 2“ įpėdinys niekada neišvys dienos šviesos.

Priminsime, jog „HTC One mini 2“ yra visai simpatiškas 4.5 colių ekrano įstrižainės telefonas. Kol kas jis vis dar yra prekyboje, bet neaišku kiek ilgai. Tolesnėje nuorodoje galite susipažinti su „HTC One mini 2“ išsamiomis techninėmis charakteristikomis ir lietuviška kaina.

Užuot projektuodama naujas mini įrenginių versijas, kompanija ketina susitelkti ties didesnių populiariausių savo telefonų variantų kūrimu. Puikus tokios „HTC“ kompanijos laikysenos pavyzdys – naujasis „HTC One M9+“ su 5,2 colių ekrano įstrižaine.  

„HTC“ nėra vienintelė tokios politikos šalininkė; prekyboje vis mažiau pasirodo mažų išmaniųjų telefonų, pasižyminčių padoriais parametrais. Nauji flagmanai auga kasmet, o taip vadinamieji planšetofonai, kurie dar visai neseniai buvo pozicionuojami pirmiausia kaip įrenginiai, skirti reikliems verslinkams, vis aktyviau atakuoja žemesnių kainų lentynas. Panašu, jog netrukus maži ekranai taps išimtinai žemiausios įrenginių klasės domenu. Ar 2015 metais dar yra vietos „liliputams“ su padoriais techninės specifikacijos elementais?

Vieninteliu nauju flagmanu yra 4,7 colių „iPhone 6“, kuris savo ruožtu ir taip yra didesnis už savo pirmtaką. Prie šios kategorijos eventualiai galima priskirti „Sony Xperia Z3 Compact“. O kas toliau? Kol kas internete nepasirodė jokių žinių, susijusių su „Samsung Galaxy S6 mini“ ar „Xperia Z4 Compact“. Tačiau galima daryti prielaidą, jog jei ir pasirodys toks „S6 mini“, tai jis bus tik minimaliai mažesnis už standartinį „S6“, panašiai kaip ir „LG G4c“, disponuojantis 5 colių ekranu. Ką gi, panašu, kad viskas atsispiria į vyraujančią paklausą – dideli išmanieji telefonai įgija vis didesnį populiarumą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai (0)