„Google“ pristatė išskirtinį maršrutizatorių - išspręstos visos klasikinės problemos (Video)  (2)

„Google“ pristatė maršrutizatorių „OnHub“, kuris, pasak kūrėjų, leis visiems laikams atsikratyti klasikinių problemų su ryšio dingimu ir jo spartos sumažėjimu. Gamintojas žada greitą, saugų ir paprastai naudojamą įtaisą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sukurtas „Google“ bendradarbiaujant su „TP-LINK“, maršrutizatorius siūlo gražų dizainą, 16 integruotų antenų ir pažangią programinę įrangą. „OnHub“ automatiškai paskirsto apkrovą perjungdamas kanalus, tokiu būdu užtikrindamas maksimalų duomenų perdavimo greitį. Prietaisas taip pat gali būti „protingo“ namo valdymo centru ir palaiko „Bluetooth Smart Ready“, „Weave“ ir „802.15.4“ standartus, o paprasta „OnHub“ valdymo programa sąveiką su naujiena padaro patogesne. Maršrutizatorius gali dirbti „802.11 a/b/g/n/ac“ standartų tinkluose, palaiko 2.4 GHz ir 5 GHz dažnius, o skelbiamas maksimalus greitis yra 1900 Mbit/s. Prie jo galite prijungti iki 128 įrenginių. Vietoj įprastų mirksinčių diodų čia įmontuotas nuolatinės šviesos šaltinis, kuris keturių spalvų pagalba sąveikauja su vartotoju. Visas šis malonumas kainuos 199,99 JAV dolerius. Korpuso spalvą siūloma pasirinkti iš juodos ir mėlynos versijų.

„OnHub“ – tai ne tik maršrutizatorius, o visa ekosistema, nes „Google“ tokiu pavadinimu žada išleisti daugiau naujų įrenginių. Sekantį šios serijos gaminį IT milžinė planuoja pagaminti bendradarbiaudama su „ASUS“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(16)
(1)
(15)

Komentarai (2)