Prisiardė: „Apple“ užblokavo „iFixit“ paskyrą ir pašalino jų programėlę iš „App Store“  (2)

Visus „Apple“ produktus, kai šie tik yra išleidžiami, pamėgusi ardyti „iFixit“ komanda užsitraukė JAV milžinės nemalonę po to, kai nusprendė išardyti tik patvirtintiems programuotojams skirtą ir dar į prekybą neišleistą „Apple TV“ bei pasidalinti savo įspūdžiais internete.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Viso šio įvykio pasekmės – užblokuota „iFixit“ programuotojų paskyra „Apple“ sistemoje bei pašalinta „iFixit“ programėlė iš mobiliųjų programėlių parduotuvės „App Store“.

Kaip teigiama „iFixit“ tinklaraštyje, „Apple TV“ išardymas, kuriuo buvo paviešinti įrenginio vidiniai komponentai, pažeidė „Apple“ taisykles todėl, kad „Apple TV“ rinkinys buvo skirtas išimtinai tik programuotojams, kad šie prieš oficialų įrenginio išleidimą į prekybą būtų paruošę programėles bei kitą turinį rugsėjo pradžioje atnaujintam priedėliui.

„Keletą dienų po to (išardymo – red. past.), gavome informuojantį laišką iš „Apple“, kad mes pažeidėme jų taisykles ir sąlygas, o pažeidimą atlikusių programuotojų paskyra buvo užblokuota. Deja, „iFixit“ programėlė buvo susieta su ta pačia paskyra, todėl „Apple“ pašalino ir ją“, – situaciją viešai atskleidžia „iFixit“ savo pranešime.

Nors „iFixit“ programėlė buvo pašalinta iš „App Store“, garsieji ardytojai vietoje naujos programėlės perkūrimo planuoja sutvarkyti savo interneto svetainės mobiliąją versiją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: iTouch.lt
iTouch.lt
Autoriai: Paulius Orinas
(35)
(13)
(22)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: