„Porsche“ nepatiko „Google“ reikalavimai: „Android“ bus išmestas už borto  (0)

Atnaujintame „Porsche 911“ modelyje atsisakyta „Android Auto“ sistemos. Kaip rašo „Motor Trend“, Vokietijos sportinių automobilių gamintoja nusprendė kurdama multimedijos ir išmaniųjų telefonų integracijos sistemą nebendradarbiauti su „Google“ kompanija, nes ši prašo per daug duomenų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Anot pranešimo, vokiečiai nesupranta, kodėl „Google“ reikalingas milžiniškas telemetrijos duomenų paketas. Teigiama, kad amerikiečiai iš „Porsche“ paprašė tiekti informaciją apie automobilio greitį, akceleratoriaus pedalo padėtį, tepalo ir aušinimo skysčio temperatūras bei variklio sūkius skirtingais laiko momentais.

Teigiama, kad Vokietijos įmonėje buvo paskaičiuota, kad toks duomenų tiekimas negalimas dėl paprastos priežasties – „Google“ neslepia ateityje pristatysianti savo automobilį. Todėl „Porsche 911“ multimedijos sistema „bendraus“ tik su „Apple“ telefonus turinčiais vairuotojais per „Apple CarPlay“ sistemą.

Tuo metu „Google“ neigia renkanti perteklinę informaciją. Atnaujintas „Porsche 911“ rugsėjį debiutavo Frankfurto parodoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(42)
(1)
(41)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: