HTC iššūkis: į „iPhone 6s“ panašus išmanusis A9  (4)

HTC nusprendė, kad geriausias būdas įsiveržti į „Apple“ ir „Samsung“ dominuojamą išmaniųjų rinką yra nugalėti „Apple“ išleidus labai panašaus į „iPhone“ dizaino telefoną, rašo „The Guardian“ ir „The Verge“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujame telefone HTC A9 įdiegta naujausia „Android“ operacinės sistemos versija „Marshmallow 6.0“. Telefonas turi kai kurias įprastas HTC funkcijas kaip „Zoe“ kameros režimas, pirštų atspaudų skaitytuvą, o telefono dizainas labai primena „iPhone 6s“.

Telefoną išbandę užsienio žurnalistai jo dizainą apibūdina kaip tarpinį variantą tarp „iPhone 6s“ ir „iPhone 6s Plus“.

A9 turi metalinį korpusą užapvalintais kraštais, yra 7,2 mmm storio, o visas telefono priekis dengtas „Gorilla Glass 4“ stiklu. 5 colių įstrižainės ekranas bus Full HD (1080 p) raiškos.

A9 įdiegtas vidutinio lygio „Qualcomm 617 “ procesorius, o vidinės atminties, priklausomai nuo versijos, bus 16 arba 32 GB su galimybe talpą praplėsti microSD kortele iki 2 terabaitų.

Įrenginio kamera turi 13 MP, ja bus galimybė daryti nuotraukas RAW formatu.

Telefonus Lietuvoje bus galima rinktis šalies vartotojai galės rinktis iš karbono – pilkos ir opalo – sidabrinės spalvų. HTC atsiųstame pranešime rašoma, kad Lietuvoje telefonas kainuos 610 eurų. Numanoma kaina JAV – 400 dolerių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(3)
(4)
(-1)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: