„Meizu“ pasiryžo nustebinti: pristato galingiausią išmanųjį telefoną su 4.7 colių ekranu  (7)

Rugsėjį Kinijos išmaniųjų telefonų gamintojas Meizu pristatė planšetofoną „Pro 5“, o dabar pranešė, jog bendrovė ruošia prietaiso mini versiją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Būsima naujiena gaus 4,7 colių įstrižainės ekraną, o jo raiška nesiskirs nuo didesnės versijos ir bus 1920 × 1080 pikselių.

Savo išore prietaisas bus labai panašus į daugelį gamintojo išmaniųjų, tačiau džiugu, jog savo technine įranga jis galės konkuruoti su galingiausiais flagmanais, o tokių telefonų su mažesnių nei 5,5 colių ekranu yra labai mažai.

Išmaniojo techninės įrangos pagrindu pasirinktas galingas procesorius „MediaTek MT6797 Helio X20“. Šis lustas turi dešimt į tris klasterius sugrupuotų branduolių: dviejų branduolių 2,5 GHz „Cortex-A72“ blokas ir du keturių branduolių „Cortex-A53“ blokai su 1,4 GHz ir 2,0 GHz dažniu.

Be to, ten yra papildomas „Cortex-M4“ branduolys su 364 MHz dažniu, kuris apdoroja iš jutiklių gaunamą informaciją ir palaiko nereikliausias programas. Grafikos apdorojimu užsiima integruotas „Malis T800“ serijos ARM valdiklis.

„Meizu Pro 5 mini“ su 32GB vidinės atminties kainuos apie 315 JAV dolerių, o 64GB versija – 400$.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(19)
(2)
(17)

Komentarai (7)