„Kickstarter“ vartotojai finansuoja kojinių, kurios niekada nesmirdės, gamybą (Video)  (4)

Amerikiečių kompanija „Y Athletics“ finansavimo internetu platformoje „Kickstarter“ surinko pakankamai pinigų, kad pradėtų gaminti kojines „SilverAir Crew Sock“, kurios nuo įprastų skiriasi tuo, kad neturės nemalonaus kvapo net ir po to, kai bus ilgai avimos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip šių kojinių kūrėjams pavyko pasiekti, kad jos neskleistų blogo kvapo? Pasirodo, jose naudojamos sidabro dalelės, kurios užmuša bakterijas, kurios dauginasi išsiskiriant prakaitui ir skleidžia blogą kvapą.

Ekspertai teigia, kad ši idėja nėra nauja, tačiau bendrovės „Y Athletics“ atstovai tikina, kad jų gaminamos kojinės iš tiesų efektyvios. Anksčiau kompanija jau buvo pristačiusi trumpas kojines, skirtas sportuoti.

Vienas savanoris tokių kojinių porą nešiojo dvi savaites ir per jas aktyviai važinėjosi dviračiu JAV. Nors per šį laiką jis nė karto neskalbė kojinių, jos eksperimento pabaigoje neskleidė blogo kvapo. 

„SilverAir Crew Sock“ nuo sportinės versijos kojinių skiriasi tuo, jog jas galima avėti ne tik per treniruotes, bet ir ofise ar išėjus pasivaikščioti. Šiuo metu siūlomos pilkos ir juodos spalvos kojinės. 

„Y Athletics“ lėšų rinkimo kampaniją „Kickstarter“ paleido lapkričio 10 d. ir per 12 valandų jau surinko būtinus 30 tūkst. JAV dolerių. Šiuo metu jau suaukota 77 tūkst. JAV dolerių. Vieną šių kojinių porą jau galima įsigyti už 18 JAV dolerių, o jas pradėti pristatinėti pirkėjams planuojama 2016 m. balandį. 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(14)
(2)
(12)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: