Juokingas algas gaunantys „Aro“ kovotojai laisvalaikiu uždarbiauja samdiniais užsienyje  (22)

Privačioms apsaugos kompanijoms dirbantys „Aro“ kovotojai laivus nuo piratų saugo Indijos vandenyne. Uždarbiauti papildomai Lietuvos policijos elitą verčia vargani atlyginimai, kuriuos jiems moka valstybė. Šiuo metu „Aro“ kovotojas „į rankas“ gauna mažiau nei 600 eurų. Vidaus reikalų ministras skėsčioja rankomis – daugiau su teroristais kovojantiems pareigūnams Lietuva mokėti negali.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kai Lietuvoje maksimalu yra mažiau nei 600 eurų, užsienyje Lietuvos specialiai parengti pareigūnai vertinami kur kas labiau nei savo šalyje. Su samdiniais dirbantys specialistai atskleidžia, kad privačioje saugos kompanijoje pareigūnai gali uždirbti šešiskart daugiau, nei jiems moka valstybė.

Apie papildomą Lietuvos antiteroristinių pajėgų kovotojų uždarbiavimą užsienyje žino ir aukšti už nacionalinį saugumą atsakingi pareigūnai, tačiau jie tik skėsčioja rankomis.

Apie specialių įgūdžių turinčių „Aro“ kovotojų uždarbiavimą privačiose užsienio kompanijose LNK „Žinioms“ patvirtino esami ir buvę „Aro kovotojai. Visi jie viešintis atsisakė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(33)
(3)
(30)

Komentarai (22)