Kinai pristatė „Samsung Galaxy S6“ ir „iPhone“ kloną net su 6 GB RAM (Video)  (3)

Jeigu ieškote priežasties įsigyti egzotišką kinišką telefoną, galbūt ja galėtų tapti 6GB operatyviosios atminties? Išmanusis telefonas „Vivo Xplay5“ yra pirmasis telefonas, kuris turi tokį operatyviosios atminties kiekį. Taip pat tai yra ir antrasis ne „Samsung“ gamintas išmanusis (su „BlackBerry Priv“), kuris turi abiejuose kraštuose lenktą ekraną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasižiūrėjus į metalinį telefono dizainą atrodo, kad telefonas yra tarsi „Galaxy S6 Edge“ (iš priekio) ir „iPhone“ (iš galo) darinys, rašo „Xplay 5“ pristatymo renginyje dalyvavę engadget.com žurnalistai.

Nors į akis krenta akivaizdūs panašumai į didžiųjų gamintojų telefonus, „Vivo“ telefonas pasižymi labai solidžiomis techninėmis charakteristikomis.

Dvigubą SIM kortelių funkciją palaikantis „Vivo Xplay5“ bus dviejų rūšių. Aukščiausios klasės („Flagship Edition“) telefono modelyje įdiegtas naujausias „Qualcomm Snapdragon 820“ procesorius.

6 GB LPDDR4 RAM ir 128 GB vidinės atminties bei su HiFi 3.0 paketu, kuriame yra du  ES9028 SABRE  analoginiai – skaitmeniniai keitikliai ir trys OPA1612 stiprintuvai, kurie skirti pagerinti garso kokybei.

Įprastinis modelis atkeliaus su vidutinio lygio „Snapdragon 652“ procesoriumi, 4 GB,  128 GB vidinės atminties ir skirtinga audio įrangos kombinacija.

Abu telefonai turės 5,43 colio įstrižainės super AMOLED ekraną su Quad HD raiška (2 560 x 1 440 p), korpuse bus įrengtas pirštų atspaudų skaitytuvas.

Pagrindinė įrenginio kamera turi 16 MP ir dvigubą LED blykstę , priekinė – 8 MP, abu telefonai turi 3,6 tūkst. mAh nekeičiamą bateriją ir greitojo įkrovimo funkciją.

Telefonai veiks ne naujausios „Android“ operacinės sistemos pagrindu, o senesnės „Android Lollipop 5.1“ su „Vivo“ modifikacija.

Paprastesnis telefono variantas kainuos 560 dolerių, „Flagship Edition“ – 650 dolerių.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(11)
(11)
(0)

Komentarai (3)