Parodė, kaip atrodys pirmoji pasaulyje deformuojama pelė (Video)  (3)

Nepaisant to, kad dvejų metų kompiuterinei pelei sukaks 50 metų, jos koncepcija per šį laiką išliko ta pati, nors manipuliatoriaus tipas pasikeitė techniniu požiūriu. Periodiškai rinkoje pasirodo nauji įrenginiai, kurie siūlo permąstyti pelės idėją, tačiau jie neišpopuliarėja.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dar vieną naują koncepciją pasiūlė „Tmouse“ kūrėjai. Idėjos autoriai tvirtina, kad prietaisas yra pirmoji pasaulyje deformuojama pelė, tačiau tiksliau būtų ją vadinti transformuojama. Šiuo metu „Kickstarter“ svetainėje pradėta lėšų rinkimo kompanija, kurios tikslas yra surinkti 10 tūkst. dolerių naujienos gamybai.

Manipuliatorius siūlo ne naują pelės koncepciją, o tik šiek teik pakeistą jos konstrukciją. Produktą galima naudoti kaip įprastą pelę, bet galima transformuoti į prietaisą su šiek teik modifikuotu mygtukų išdėstymu. Pasak išradėjų, antrasis variantas yra patogesnis ir natūralesnis, be to geimeriams leidžia tikroviškiau įsijausti į ginklo gaiduko paspaudimus.

Laidinė prietaiso versija turi jutiklį su 3600 taškų colyje rezoliucija, o bevielis modelis – 2400. Manipuliatorius matmenys yra 115,5 x 65,5 x 39,3 mm, o kaina – 60 $.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(11)
(20)
(-9)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: