Telefonas sprogo kišenėje – LG keliauja į teismą  (10)

Antrojo ir trečiojo laipsnio nudegimai – tokį siurprizą savo savininkui pateikė išmanusis telefonas „LG Optimus F6“. Tiesiog kišenėje sprogęs ir užsiliepsnojęs įrenginys smarkiai apdegino 52 m. IT specialistą iš Niujorko, Muhammadą Sattarą, rašo „Android Headlines“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vyro kompanijai „LG Electronics“ iškeltoje byloje nurodoma, kad sausio 13 d. telefonas nei iš šio, nei iš to sprogo. Manhatane (Niujorkas, JAV) investicijų banke dirbantis M.Sattaras buvo skubiai nuvežtas į ligoninę, ten jam buvo atliktas odos persodinimas.

Tik po mėnesį trukusio gydymo jis galėjo grįžti atgal į darbą. Todėl dabar norėtų iš Pietų Korėjos kompanijos gauti kompensaciją.

„Įrenginys tiesiog ramiai gulėjo kišenėje ir staiga sprogo“, – sako vyriškio advokatas Lawrence'as Goldhirschas.

Aišku, tai toli gražu ne pirmas pranešimas apie sprogusius telefonus. Dėl brokuotų įrenginių traumų patyrę žmonės jau yra padavę į teismus „Apple“ ir „Sapsung“, LG ir „OnePlus“. Tiesa, beveik niekam nepavyko pateikti pakankamai įtikinamų įrodymų, kad būtent gamintojai buvo kalti dėl nelaimės.

Pavyzdžiui, prieš kelerius metus sprogus „Samsung“ galiausiai byla buvo nutraukta, nes paaiškėjo, kad netyčia į unitazą telefoną įmetęs vyras mėgino jį džiovinti mikrobangų krosnelėje.

Įkrovimo metu liepsnos kamuoliu virtęs “iPhone“ taip pat nenuskurdino „Apple“ nė centu. Pavyko įrodyti, kad kraunant jį buvo naudojamas nežinomo gamintojo nesertifikuotas kroviklis.

Prieš metus buvo pranešta, kad Delyje (Indija) sprogo telefonas „OnePlus One“, tačiau ir tuo atveju patriukšmavus viskas nurimo.

Šį sykį, atrodo, galima tikėtis rimtesnių pasekmių – telefonas sprogo Niujorke, ne įkrovimo metu, o savininkas – IT specialistas.

Aišku, taškus ant i galiausiai sudės tyrėjai, tačiau dabar galime džiaugti bent tuo, kad taškų nesudėjo koks uolus policininkas. Nes sprendžiant iš vardo vyrukas yra arabas. O kai šiais laikais Europos ar JAV miesto gatvėje kažkas sprogsta arabiškos išvaizdos žmogaus kišenėje… Na, labai jau retas pagalvos, kad tai „LG Optimus F6“…

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
Autoriai: Arnoldas Lukošius
(22)
(4)
(18)

Komentarai (10)