Netikėta „Apple“ staigmena – pristatė kitokį kompiuterį  (3)

Bendrovė „Apple“ atnaujino 12 colių kompiuterį „Macbook“, pagreitindama jį, įdiegdama geresnę bateriją ir pridėdama dar vieną spalvą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kompanija, didindama produktų spalvų paletę, stengiasi pristatyti jas visiems išleidžiamiems produktams, taigi dabar „MacBook“ galima įsigyti ir aukso rožinės spalvos – taip pat kaip „iPhone“, „iPad“ ir „Apple Watch“.

Negana to, patobulinta kompiuterio grafinė sąsaja, taip pat įdiegta didesnė operatyvioji atmintis, o baterija taip pat turėtų veikti valanda ilgiau. Nepaisant to, kad dizainas liko tas pats, šis kompiuterio modelis išlieka pačiu ploniausiu ir lengviausiu „MacBook“ kompiuteriu.
 

Naujuosius „MacBook“ kompiuterius galima įsigyti ne tik aukso ir sidabro spalvos, bet ir rožinės – tai yra vienas ryškiausių pakeitimų, rašo independent.co.uk.

Šio modelio kompiuteriai buvo išleisti praėjusiais metais. Daugelis tikėjosi, kad šios spalvos kompiuteris bus pristatytas „Apple“ konferencijos metu, tačiau tai nutiko praėjus valandai po pranešimo apie „Apple“ konferencijos datą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(15)
(100)
(-85)

Komentarai (3)