Paskelbtas naujausias mobiliųjų procesorių ir grafikos valdiklių našumo reitingas  ()

Populiarios mobiliųjų prietaisų našumo testavimo programos „AnTuTu“ kūrėjai paskelbė atnaujintą reitingą, kuriame triumfavo „Qualcomm“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Reitingas parodo populiarių lustų bendrą ir jų naudojamų grafikos valdiklių našumą. Abiem atvejais geriausiai pasirodė „Snapdragon 820“, kuris gavo keturis 2.15 GHz „Kryo“ branduolius ir „Adreno 530“ grafikos lustą. Pasak gamintojo, šis tandemas suteikia 40 proc. didesnį našumą ir energijos suvartojimo efektyvumą, nei ankstesnės kartos gaminiai. „AnTuTu“ teste lustas surinko 136 383 balus, iš kurių 55 098 taškus „uždirbo“ grafikos galimybės.

Artimiausiu „Qualcomm“ flagmano persekiotoju reitinge tapo dviejų branduolių „Apple A9“, įvertintas atitinkamai 132 657 ir 39 104 balais. Kaip matote, dviejų reitingo lyderių rezultatai pastebimai skiriasi tik GPU galimybėmis.

Aštuonių branduolių „Exynos OCTA 8 (8890)“, kuris naudojamas Europai skirtose „Galaxy S7“ ir „Galaxy S7 edge“ versijose, liko trečioje vietoje. Tiesa, atsilikimas nuo lyderių nėra didelis. Už tai žemiau yra didžiulė praraja, po kurios randame „HiSilicon Kirin 950“. Šis „Huawei“ lustas dar prasčiau pasirodė GPU bandyme, kuriame pastebimai atsiliko ne tik nuo pernykščio „Snapdragon 810“, bet ir užpernykščio „Snapdragon 805“.

Žinoma, šiuo metu sunku surasti aplikacijų ar žaidimų, kurie pilnai apkrautų reitingo lyderius, tačiau ateityje galime sulaukti sprendimų, kurie privers „įsitempti“ net „Snapdragon 820“ ar „Apple A9“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(16)
(2)
(14)

Komentarai ()