Verta žinoti: kodai, kurie suteikia prieigą prie paslėptų „iPhone“ parametrų  (2)

Paprastas kodas gali išmaniųjų įrenginių „Apple iPhone“ savininkams suteikti prieigą prie paslėptos informacijos, o tuo pačiu yra suteikiama galimybė susipažinti ir su privačių nustatymų pakeitimais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išmaniųjų įrenginių „iPhone“ vadinamasis „Lauko režimas“ (angl. Field Mode) yra užslėptas ir įprastai jį pasiekti nėra galimybės. Tačiau jame vartotojai gali atrasti informacijos apie tai, kaip išmanusis įrenginys yra prijungtas prie ryšio ir koks yra signalo stiprumas.

Šis įrankis yra įjungiamas surinkus specialų kodą *3001#12345#* ir paspaudus skambinimo mygtuką. Tai atlikus, telefono ekranas persijungs į pilką ir pasirodys papildoma informacija.

Viena iš pačių naudingiausių to funkcijų yra išsami informacija apie gaudomo ryšio signalo stiprumą, indikatorius turėtų pasirodyti viršutiniame kairiajame kampe. Norint, kad šis indikatorius išliktų ilgesniam laikui, reikia palaikyti „Power“ mygtuką.

Savo išmaniajame įrenginyje „iPhone“ surinkus specialų kodą *#33#, pasirodys skambučių apribojimų parametro statusas.

Beje, surinkus *#06#, ekrane pasirodys IMEI identifikavimo numeris. Jis yra itin naudingas, kadangi šį kodą galima panaudoti užblokuojant įrenginį nuotoliniu būdu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(30)
(18)
(12)

Komentarai (2)