„Volvo“ pardavėjas apgavystę išsidavė viena nuotrauka  (9)

Dedant skelbimą apie parduodamą automobilį derėtų labai atidžiai pasirinkti, kokias nuotraukas verta prisegti, o kurių verčiau atsisakyti. Ypač jei parduodamo automobilio rida buvo atsukta.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pilko „Volvo V70“ skelbimą nurodęs skaitytojas Leonas tituluoja šio automobilio pardavėją vienu žiopliausių metų sukčių.

Iš pažiūros šis skelbimas niekuo neišsiskiria. Švedų gamintojo universalas su 2,4 l, 184 AG dyzeliniu varikliu Lietuvoje yra populiarus modelis. Kaina taip pat patraukli – 6150 eurų.

Skelbimo apačioje netgi paliktas įprastas lietuvių prekybininkams prierašas, esą automobiliu važinėjo tik vienas savininkas ir jame viskas puikiai veikia.

Taip pat pažymėta, kad pateikiamos nuotraukos tiek iš pirminės jo eksploatacijos šalies Italijos, tiek ir importavus automobilį į Lietuvą.

Būtent tai sukėlė įtarimą Leonui, kuris peržvelgdamas skelbimą pastebėjo nesutapimą. Vienoje salono nuotraukoje užfiksuota odometro rida siekia 503 tūkst. km, o kitoje – vos 215 tūkst. km.

Skaitytojas pasakojo prieš aštuonerius metus pats prekiavęs naudotais automobiliais, todėl jo akis tokiems dalykams išlavinta. Jis patikino, jog parduodamas mašinas niekada nesukčiavo, ir dabar siekia, kad būtų išsiaiškinta kuo daugiau nesąžiningų pardavėjų.

Vyras piktinosi, kad pagauti už rankos jie dažnai teisinasi, esą rida buvo pakeista dar Italijoje.

„Tokiu būdu jie kratosi atsakomybės, tačiau šiuo atveju aiškiai matyti, kas yra kaltas“, – reziumavo pašnekovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
Autoriai: Saulius Rinkevičius
(112)
(4)
(108)

Komentarai (9)