Atsargiai! „iOS“ atnaujinimas „laužo“ „Apple“ kompiuterius  (1)

Pirmadienį „Apple“ išleido iOS 9.3.2 atnaujinimą, kuris iš pažiūros atrodo tarsi smulkus operacinės sistemos patobulinimas. Tačiau praėjus vos keletui valandų po atnaujinimo išleidimo paaiškėjo, kad jame slypi keletas nemalonių staigmenų, rašo „Forbes“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„iOS 9.3.2“ atnaujinimas „laužo“ „iPad Pro“ planšetinius kompiuterius.

Iš pradžių apie tai buvo pranešta populiariame forume „MacRumours“,o vėliau skundai išplito „Twitter“, kur vartotojai piktinosi ir reikalavo pagalbos iš oficialaus „@AppleSupport“ kanalo.

Panašu, kad kai „iPad Pro“ įrenginiuose įrašomas atnaujinimas, perkrovus įrenginį matoma „Error 56“ žinutė, kurioje vartotojai raginami prisijungti prie „iTunes“.

Tačiau prisijungus prie „iTunes“ nieko neįvyksta, įrenginys yra užrakinamas ir priverstiniai perkrovimai jį sugrąžina į tą pačią būseną. „Apple“ tinklalapyje klaida „Error 56“ apibūdinama kaip techninės įrangos iššūkis.

Panašu, kad 9,7 colių įstrižainės „iPad Pro“ paveikiami kur kas dažniau, nei 12, 7 colio įstrižainės, o „iPhone“ ir kitų „iPad“ modelių klaida nepaveikė.

Vis dėlto, kaip atkreipia dėmesį „Forbes“ žurnalistas Gordonas Kelly, kol kas visų „Apple“ įrenginių savininkams būtų geriau susilaikyti nuo atnaujinimo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(10)
(5)
(5)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: