Rengiatės atostogoms? Štai penkios programėlės, kurias turite žinoti  ()

Be mobiliojo telefono sunkiai įsivaizduojama net paprasta diena, tad kodėl gi savo išmaniojo nepavertus kelionės pagalbininku?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išmanusis telefonas per atostogas gali kuo puikiausiai pakeisti žodyną, žemėlapį, skaičiuotuvą ar žibintuvėlį. Tačiau užsienyje naudojamos mobiliosios programos turėtų veikti be interneto, o būnant užsienyje ilgiau, pravartu įsigyti vietinę išankstinio mokėjimo kortelę.

Pateikiame penkias atostogų metu praversiančias programėles, kurių galbūt dar nežinojote:

  1. „Wi-Fi Finder“ arba „Free Wi-Fi Finder“. Tiek „iPhone“, tiek „Android“ platformoms skirtos programos parodys, kur netoliese yra nemokamo interneto prieiga.
  2. „Convert Units“ arba „ConvertMe“. Valiutą ir matavimo vienetus konvertuojanti programa pritaikyta „iPhone“ ir „Android“ platformoms.
  3. „Pack the Bag“. Mobilioji programėlė, padėsianti „iPhone“ ir „Android“ naudotojams nepamiršti visų kelionei būtinų dokumentų ir daiktų. Yra ir specialiai kelionei su vaiku pritaikyta programėlė „BabyBag“.
  4. MapsWithMe Pro arba Offline Maps – vienos greičiausių  programėlių, turinčių viso pasaulio šalių žemėlapius.
  5. MapDroyd – be interneto veikianti visų pasaulio šalių žemėlapius turinti programėlė, kuri leidžia ieškoti vietų pagal adresą, matyti savo dabartinę padėtį, žemėlapio vaizdą pasukti norima kryptimi, o 2D vaizdą pakeisti į perspektyvinį 3D.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(15)
(4)
(11)

Komentarai ()