Susprogo pirmasis „iPhone 7 Plus“ telefonas: nejau pasikartos „Samsung Galaxy Note 7“ likimas?  (2)

Didžiosios Britanijos naujienų portalas „The Independent“ pranešė apie pirmąjį užsidegusį bei sprogusį naująjį „Apple“ kūrinį – išmanųjį telefoną „iPhone 7 Plus“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šio įvykius faktus pateikė socialinio tinklo „Reddit“ vartotojas.

„The Independent“ rašo, jog „iPhone 7“ telefonuose naudojamos baterijos „beveik visada saugios, tačiau gali kelti grėsmę, jei pažeidžiamas akumuliatoriaus apvalkalo hermetiškumas“ – tokiais atvejais baterija ar visas telefonas gali užsidegti ir sprogti.

Kita vertus, išanalizavus vartotojo pateiktus duomenis, telefono sprogimo dėl perkaitimo versija suabejota – labiau tikėtinos mechaninio poveikio priežastys.

„Kažkas nutiko etape tarp fabriko ir pristatymo,“ – tikina pats „iPhone“ pirkėjas.

Jo teigimu, telefonas sprogo dar prieš jį pirmą sykį įjungiant. Anot leidinio, sprogimo priežastimi galėjo būti transportavimo metu pažeistas telefono akumuliatorius. Matyti, kad telefonas užsidegė, sprogo ir iš dalies pažeidė pakuotę.

Britų leidinys pažymi, jog tai yra pirmas toks incidentas su „iPhone 7“ telefonais, todėl kalbėti apie galimus šių telefonų konstrukcijos defektus yra per anksti. Tačiau po rezonansinių „Samsung Galaxy Note 7“ istorijų, dabar į kiekvieną telefono sprogimą žiūrima pro padidintą stiklą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(11)
(3)
(8)

Komentarai (2)