Kinijos turgelio stebuklai: ypač mobilus visavertis „2-in-1“ kompiuteris „Jumper EZpad 6“ už išmaniojo telefono kainą (Video)  ()

Atrodytų, dar visai neseniai didžioji dalis pirkėjų ieškojo nešiojamų kompiuterių, kurių ekrano įstrižainė siekė 15,6 colio. Vis dėlto kompiuterinės technikos pardavimai atskleidžia, kad pirkėjai vis dažniau didesnę ekrano įstrižainę yra linkę iškeisti į mobilumą. Tai yra viena iš pagrindinių priežasčių, kodėl dauguma gamintojų kiekvienais metais vis daugiau dėmesio skiria įvairių hibridų bei „2-in-1“ tipo kompiuterių gamybai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Be jokios abejonės, vietiniams Kinijos gamintojams tai puiki proga dar kartą įrodyti savo vertę. Juk be „Lenovo“ tradicinių nešiojamų kompiuterių gamyboje kinai nelabai kuo daugiau ir gali pasigirti, tačiau įvairių hibridų bei „2-in-1“ tipo kompiuterių gamybos segmente gali nustebinti net ir pačius didžiausius skeptikus. Pavyzdžiui, nors vietinis Kinijos gamintojas „Jumper“ Lietuvoje kol kas žinomas tik vienetams, šio gamintojo nuolatinis progresas tikrai maloniai stebina.

Vos prieš keltą mėnesių savo skaitytojams pristatėme planšetinio ir nešiojamo kompiuterio hibridą „Jumper EZpad 5SE“, o bendrovė jau ir vėl turi staigmeną – pradėjo platinti savo naują „2-in-1“ tipo kompiuterį „Jumper EZpad 6“. Skubame pranešti, kad šis naujos kartos kompiuteris savo pirmtakus lenkia ne tik našumu, bet ir kur kas solidesniu dizainu.

11,6 colių įstrižainės aukštosios raiškos (1920 × 1080) IPS technologijos lietumui jautriu ekranu aprūpintas „2-in-1“ tipo kompiuteris komplektuojamas su daugiau nei pakankamo našumo keturių branduolių „Intel Cherry Trail x5-Z8350“ centriniu procesoriumi, „Intel HD Graphics 400“ vaizdo plokšte bei 4 GB DDR3L tipo operatyviąją RAM atmintine. Be to, „Jumper EZpad 6“ integruotas 64 GB dydžio eMMC tipo vidinės atminties modulis, tačiau ne ką mažiau svarbu pabrėžti, kad šis kompiuteris taip pat turi net 7000 mAh talpos bateriją.

Itin optimistiškai nuteikia ir tai, kad „Jumper EZpad 6“ kaina Azijos rinkoje šiuo metu dažniausiai neviršija 200 €, o šiuo metu jį galima įsigyti už 181 € – tiesa, tokios kainos produktų kiekis ribotas.

Tik neapsigaukite! Baziniame komplekte „Jumper EZpad 6“ yra parduodamas be klaviatūros. Taigi visi tie, kurie iš šio kompiuterio planuoja išspausti maksimumą, iš karto privalo nusiteikti papildomoms dar maždaug 50 € dydžio išlaidoms be nuolaidos, o jei su nuolaida, tai šiuo metu klaviatūra kainuoja 39€.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(8)
(4)
(4)

Komentarai ()