„Windows 10“ tapti pačia populiariausia sekasi labai sunkiai: kodėl vartotojai taip nenoriai pereina prie naujos operacinės sistemos?  (29)

„Microsoft“ planas „Windows 10“ padaryti populiariausia savo operacine sistema buksuoja, nes pasibaigus galimybei nemokamai gauti „Windows 10“ naujų šios operacinės naudotojų skaičius didėja labai pamažu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokios tendencijos nelabai stebina, nes iš kart buvo aišku, kad „Microsoft“ pabaigus nemokamai dalinti „Windows 10“ šios operacinės sistemos populiarumas nustos taip sparčiai augti. Pavyzdžiui, nuo praėjusių metų rugpjūčio iki šių metų vasario „Windows 10“ užgrobė tik 3 % rinkos. Kai nuo praėjusių metų kovo iki liepos rinkos dalis išaugo beveik 7 %. Palyginimui, nuo praėjusiu metų rugpjūčio iki šių metų vasario „Windows 7“ beveik neprarado savo naudotojų, kaip ir „Windows XP“.

Priminsime, kad net dabar „Windows 10“ galima gauti nemokamai pasinaudojus spraga. Jos „Microsoft“ tikiausiai neskubės užtaisyti. Kai kuriems pavyksta atsinaujinti į „Windows 10“ net įprastu būdu, panaudojus „Media Creation Tool“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(32)
(17)
(15)

Komentarai (29)

Susijusios žymos: