Neeilinė Meizu naujiena technologijų gerbėjams: biudžetinis telefonas su dirbtinio intelekto sistema (Video)  (1)

„Meizu“ pristatė naują nesunkiai įperkamą išmanųjį telefoną M5S. Išoriškai naujiena yra beveik identiška praėjusių metų „Meizu M3S“ ir kitiems naujausiems gamintojo prietaisams. Be to, savo techninėmis charakteristikomis prietaisas taip pat daug kuo pakartoja pirmtaką. Nepaisant to, unikalių bruožų išmanusis taip pat turi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Meizu M5S“ yra pirmasis serijos išmanusis su greito įkrovimo funkcija. Be to, jis turi įdiegtą dirbtinio intelekto sistemą „One Mind“, kuri turėtų pagerinti operacinės sistemos darbą.

Priekinėje „Meizu M5S“ pusėje įsikūrė 5,2 colių HD ekranas, sukurtas naudojant IPS technologiją ir padegtas 2.5D stiklu. Žemiau jo yra firminis pirštų atspaudų skeneris „mTouch“.

Galinis dangtelis pagamintas iš metalo ir turi įmontuotą 13 megapikselių pagrindinę kamerą (f/2.2 diafragma, dviguba LED blykstė) bei įmonės logotipą. Asmenukėms skirta 5 MP kamera su f/2,0 diafragma.

„Meizu M5S“ viduje slypi 3000 mAh akumuliatorius, kuris palaiko greito įkrovimo technologiją mCharge. Jos dėka išmanusis telefonas per 10 minučių nuo 0% įkraunamas iki 19%. Prietaiso darbo sparta rūpinasi aštuonių branduolių lustas „MediaTek MT6753“ su 1,3 GHz dažniu ir 3 GB LPDDR3 tipo RAM. Failams numatyta 16 arba 32 GB vidinės atminties ir microSD lizdas.

Naujieną valdo operacinė sistema „Android Marshmallow“ su firmine vartotojo sąsaja „Flyme OS 6.0“. Prietaiso matmenys – 148,2 x 72,5 x 7,4 mm, svoris – 143 g. Spalvos: tamsiai pilka, sidabro, aukso ir rožinio aukso.

„Meizu M5S“ bus parduodamas nuo vasario 20 d. - versija su 16 GB vidinės atminties ir modelis su 32 GB ROM.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(6)
(9)
(-3)

Komentarai (1)