Atgimstanti legenda „Nokia 3310“ nebus senojo modelio kopija: skirtumai ir panašumai  (7)

Praėjusią savaitę technologijų pasaulį sudrebino netikėta, tačiau labai džiugi žinia. „Nokia 3310“ – ikoninis telefonas, užsitikrinęs Nesunaikinamojo vardą, atgimsta.

Šią žinią daugelis pasitiko labai pozityviai. Juk būtent „Nokia 3310“ tapo pirmuoju telefonu, iš tikrųjų užkariavusiu pasaulį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įrenginys pasižymėjo labai ilgai veikiančia baterija, tvirtu korpusu, paprastu valdymu ir minimalistinu dizainu. Jame taip pat nebuvo daugybės nereikalingų funkcijų, o ir įdiegta „Gyvatėlė“ spėjo užkariauti mūsų širdis.

Dabar ėmė daugėti informacijos apie tai, koks gi bus po 17 metų atgimstantis legendinis telefonas, kurio kaina sieks vos 59 eurus.

Pasak „Vtech“, naujoji „Nokia 3310“ turės spalvotą, o ne dviejų spalvų 84 X 84 dydžio ekraną. Tačiau šis nebus labai ryškus ir tausos baterijos resursus. Visgi „Gyvatėlę“ žaisti turėtų būti daug smagiau.

Taip pat teigiama, kad telefonas neturės „Android“ operacinės sistemos. Pirkėjai galės rinktis iš raudonos, žalios, geltonos ir kitų spalvų modelių. Vienas didesnių pokyčių yra tai, kad telefonas bus plonesnis už pirmtaką.

Gerbėjai visame pasaulyje tikisi, jog atgimstanti „Nokia 3310“ išlaikys savo stilių ir nenutols nuo ištakų. Ar tai taps realybe, paaiškės jau artimiausiu metu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(20)
(23)
(-3)

Komentarai (7)