Labai maža „Xiaomi“ belaidė kolonėlė pasiruošusi jus nustebinti ne tik kaina ir išvaizda, bet ir garso kokybe (Video)  (10)

Muzika mus lydi visur ir visada. Dažniausiai jos klausomės per ausines, tačiau kartais norisi ja pasidalinti su draugais ar šeimos nariais. Tam ir buvo sukurtos „Bluetooth“ kolonėlės, nors vėliau jų įvaizdžiui pakenkė gatvėse ar, dar blogiau, viešajame transporte garsiai muziką leidžiantys nemandagūs jaunuoliai. Visgi, jei norite kokybiškos, kompaktiškos „Bluetooth“ kolonėlės išvykoms į gamtą ar nedideliems draugų susibūrimams, reikėtų užmesti akį ir į „Xiaomi“ pasiūlymą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Daugelis pigių „Bluetooth“ kolonėlių turi keletą esminių trūkumų. Jos arba groja per tyliai, arba pasižymi prasta garso kokybe, arba labai greitai išsikrauna. Žinoma, galima įsigyti ir brangesnį įrenginį, kuris šių trūkumų neturės, tačiau retas „Bluetooth“ garsiakalbį naudoja kasdien, todėl visada norisi sutaupyti. „Xiaomi“ kolonėlė yra puiki išimtis iš taisyklės, nes groja tikrai gerai ir gali veikti kelias valandas tarp įkrovimų. Žinoma, turi ir trūkumų, bet apie juos vėliau.

„Xiaomi Mi“ belaidė kolonėlė turi tvirtą aliuminio korpusą ir yra labai kompaktiška. Ji nesunkiai tilps kišenėje, o ir keliaujant neužims daug vietos kuprinėje. Tačiau ji ne tik maža, bet ir neįtikėtinai lengva - „Xiaomi“ kolonėlė nesveria nei 100 gramų. Todėl greitai įprasite ją pasiimti į visas savo keliones. Ir atrodo ji tikrai neprastai - ji pasižymi minimalistiniu, klasikiniu dizainu. Korpusas yra visiškai apvalus ir gali būti sidabro, rožinio aukso ar pilkos spalvos.

Žinoma, kad ir koks tvirtas ir stilingas būtų įrenginys, jis bus bevertis, jei gerai neatliks savo pagrindinių funkcijų. „Xiaomi Mi“ belaidė kolonėlė su išmaniuoju įrenginiu iš kurio ir leidžiama muzika bendrauja „Bluetooth 4.0“ ryšiu. Jei tarp įrenginių nėra jokių kliūčių, veikimo nuotolis siekia net 7 metrus. Dar daugiau - kolonėle galima ir kalbėti telefonu. Naudotojai teigia, kad pokalbio kokybė tikrai aukšta ir pašnekovas net nesupranta, kad kalbate ne tiesiogiai telefonu, o į kolonėlėje įmontuotą mikrofoną.

Kolonėlės galia siekia vos 2W, tačiau groja ji pakankamai garsiai ir kokybiškai. Įspūdį paliks ir baterijos tarnavimo laikas - be perstojo muzikos galima klausytis net 4 valandas. 300mAH elementas pilnai įkraunamas vos per 40 minučių. Taigi, „Xiaomi Mi“ yra funkcionali, kokybiška ir gali be perstojo groti kelias valandas, nepaisant mažo įrenginio dydžio ir svorio. Tačiau negi ji neturi jokių minusų?

Be jokios abejonės, šiokių tokių trūkumų yra. Visų pirma „Xiaomi Mi“ belaidę kolonėlę įsigiję žmonės pastebėjo, kad pakuotėje nėra angliškos instrukcijos. Gamintojas patvirtina - su šiuo įrenginiu siunčiamas tik kinų kalba parašytas naudotojo vadovas. Nors baterijos energijos pakanka ilgam laikui, būtų gerai, jei korpuse būtų bent koks nors LED indikatorius, įspėjantis, kad baterija senka. Kadangi jokios informacijos apie baterijos rezervą nėra, kolonėlė išsikrauna netikėtai.

 „Xiaomi Mi“ belaidės kolonėlės video apžvalga

Visgi, šie minusai yra gana menki. Naudotojai nesunkiai susigaudo kaip prijungti kolonėlę prie savo išmaniųjų telefonų, o ir baterijos rezervo indikatoriaus pasigenda retai. Tai yra kokybiška ir dėmesio verta kolonėlė jau vien dėl savo metalinio korpuso, klasikinio dizaino ir mažo svorio bei dydžio. Palyginti maža kaina yra tik vienas iš daugybės šio įrenginio privalumų - „Xiaomi Mi“ belaidė kolonėlė kainuoja beveik 14 eurų, siuntimas į Lietuvą visiškai nemokamas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(14)
(4)
(10)

Komentarai (10)