Kinijos turgelio stebuklai: „UMIDIGI Z Pro“ – pirmasis toks pasaulyje „Android“ išmanusis su unikaliomis fotografavimo galimybėmis jau pasiekė prekybą ir siūlomas su 50$ nuolaida (Foto, Video)  (3)

Vienas geriausiai visame pasaulyje žinomų Kinijos išmaniųjų telefonų prekinių ženklų „UMi“ dar pernai paskelbė apie planus artimiausiu metu keisti bendrovės pavadinimą į „UMIDIGI“. Pasak jau spėjusio atsinaujinti gamintojo „UMIDIGI“, šie pokyčiai buvo reikalingi todėl, nes artimiausioje ateityje bendrovė planuoja gaminti ne tik telefonus, bet ir kitą išmaniąją elektroniką.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2017-03-21 Kinijos turgelio stebuklai: „UMIDIGI Z Pro“ – pirmasis toks pasaulyje „Android“ išmanusis su unikaliomis fotografavimo galimybėmis jau pasiekė prekybą ir siūlomas su 50$ nuolaida (Foto, Video)  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tuo tarpu kol „UMIDIGI“ svarsto apie savo ateities planus, gerbėjams tiesiog reikia džiaugtis į elektroninių parduotuvių lentynas atkeliaujančiu naujosios kartos išmaniuoju telefonu „UMIDIGI Z Pro“ ir ta proga organizuojama akcija „Umi Mobile Deals“ – jos metu bus galima užsisakyti ne tik naująjį modelį, bet ir su ženklia nuolaida įsigyti senesnius kompanijos telefonus.

Šis išmanusis telefonas stebina ne tik savo vos 0,82 cm storio korpusu, bet ir techniškai tvirta iš metalo pagaminta konstrukcija bei nepriekaištingu dizainu. Šiuo atveju tenka pastebėti ir tai, kad priekyje integruotas fizinis mygtukas su piršto antspaudų skaitytuvu taip pat ženkliai prisideda prie vientiso ir solidaus „UMIDIGI Z Pro“ dizaino sprendimo.

Gamintojas pristatinėdamas „UMIDIGI Z Pro“ pabrėžia, kad šis išmanusis telefonas gali pasigirti ne tik pačiu naujausiu dešimties branduolių „MediaTek Helio X27“ centriniu procesoriumi, bet ir 4 GB operatyviąją RAM bei 32 GB vidine ROM atmintimi. Būtent pastarąją esant reikalui pirkėjas bet kada gali praplėsti dar 256 GB naudodamas TF tipo atminties kortelę.

Svarbiais „UMIDIGI Z Pro“ akcentais taip pat tampa aukštosios raiškos (1920 x 1080) 5,5 colių įstrižainės „Sharp IGZO“ technologijos lietimui jautrus ekranas bei gale integruota dviguba (13 MP + 13 MP) „Sony“ kamera su „IMX 258“ sensoriumi. Pirkėjus maloniai nustebinti turėtų ir priekyje integruota asmenukėms bei vaizdo pokalbiams skirta dar viena 13 megapikselių kamera su „Samsung S5K3L8“ sensoriumi.

Išskirtinė „UMIDIGI Z Pro“ stiprybė – itin daug ir įdomių programinių sprendimų, skirtų vaizdo kamerai. Visų pirma, dviguba galinė kamera leidžia sukurti bokeh efektą. Efektas bokeh, kilęs iš Japonijos, reiškia susiliejimą. Taigi, bokeh yra ne ryškumo zonoje esančio foninio vaizdo meninis suliejimas išryškinant fokusuojamus objektus.

Taip pat žadama, kad nauja dviguba kamera leis sukurti itin aukštos kokybės juodai baltas nuotraukas, perfokusavimą (fokusavimo pakeitimas jau po nuotraukos padarymo), naujas naktinio fotografavimo galimybes, kur kas tobulesnį skaitmeninį vaizdo priartinimą ir daugybę kitų įdomių ir naudingų smulkmenų fotografuojantiems.

O labiausiai aptarinėjamas „UMIDIGI Z Pro“ išskirtinumas - „Live Photo“ režimas, kuris šiuo metu yra galimas tik „iPhone“ telefonuose. Jo esmė ta, kad fotografavimo metu telefonas į atmintį automatiškai įrašo pusantros sekundės trukmės vaizdą, buvusį prieš kadro padarymą ir tuoj po jo.  Taip atsiranda galimybė ne tik žiūrėti nuotrauką, bet ir „atgaivinti“ pačią užfiksuotą akimirką. „UMIDIGI“ tvirtina, kad šiuo metu tai bus pirmasis „Android“ išmanusis telefonas su tokia funkcija.

Galiausiai tenka paminėti ir tai, kad išmanusis telefonas „UMIDIGI Z Pro“ yra aprūpintas USB C tipo jungtimi, LTE bei 2,4 GHz ir 5 GHz WiFi ryšio moduliais, oficialia „Android 6.0“ operacine sistema bei talpia 3780 mAh baterija. Gamintojas tvirtina, kad „Android 6.0“ platforma laikui bėgant bus atnaujinta į „Android 7.0“, o taip pat niekada nepamiršta paminėti ir USB C tipo jungties privalumų, kuri šiame išmaniajame telefone integruotą bateriją leidžia pilnai įkrauti vos per 100 minučių.

Visiems susidomėjusiems rekomenduojame suklusti, kadangi dabar „UMIDIGI Z Pro“ turite galimybę įsigyti už mažesnę nei 230 eurų kainą su realia 50$ nuolaida. Ši speciali kaina yra susijusi su tarptautine išmaniojo telefono premjera. Vėliau Kinijos elektroninės parduotuvės „UMIDIGI Z Pro“ ruošiasi kainos šuoliui iki 300$, o tikėtina ir dar daugiau - žinoma, iki kitos akcijos, tik niekada nežinai, kokio dydžio ji bus. Bet didesnė nuolaida nei premjeros metu būna ypač retai.

Be to, susidomėjus rekomenduojame nedelsti – mūsų ilgalaikiai stebėjimai rodo, kad išskirtinių gaminių tarptautiniai anonsai domina viso pasaulio pirkėjus ir su ženklia nuolaida siūlomi modeliai niekada neišbūna nė pusės to laiko, kiek yra planuojama akcijos trukmė. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(18)
(8)
(10)

Komentarai (3)