Prie sprogstančių ir užsiliepsnojančių „Samsung" draugijos prisidėjo ir „iPhone": vyras džiaugiasi, jog liko gyvas ir renka pinigus operacijai (Foto - N-18)  (4)

Pastaruoju metu tikriausiai ne kartą teko girdėti apie savaime užsidegančius kompiuterius ar sprogstančius mobiliuosius telefonus. Daugybė žmonių jau bijo palikti prietaisus įkrovimui visą naktį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas vyras dabar džiaugiasi, kad liko gyvas po to, kai užsiliepsnojo jo išmanusis „iPhone“.

32 metų Wiley Day įjungė savo mobiliojo įkroviklį į elektros lizdą, esantį prie pat jo lovos, prijungė telefoną ir užmigo. Ant Wiley kaklo buvo grandinėlė. Ji susipainiojo su įkroviklio laidu ir to užteko, kad 110 voltų srovė imtų bėgioti vyro kūnu.

Žinoma, W. Day iš karto pašoko iš miego nuo siaubingo skausmo. Įkaitusi grandinėlė nudegino jam kaklą, krūtinę, ranką bei paliko skylę marškinėliuose. Ją nusisegęs, vyrukas pastebėjo, kad lova taip pat paplūdusi dūmais.

W. Day vienam užsienio naujienų portalui pasakojo, kad visą laiką jis rėkė „Jėzau“ ir galvojo, kad būtent taip žmonės ir miršta. Išsigandęs vyras iš karto nuvyko į ligoninę. Medikai jam atskleidė, kad 100 voltų elektros srovė gali pražudyti žmogų.

Pasirodo, incidentą tikriausiai sukėlė pigus telefono įkroviklis. Vyras teigia, kad tai buvo tarsi pabudimas, nes Dievas išgelbėjo jo gyvybę. Dabar Wiley tikisi surinkti pinigų internete, kad jam būtų atliktos reikiamos procedūros, kurios kainuoja net 70 tūkstančių dolerių (65 938 Eur.), mat vyras neturi sveikatos draudimo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(1)
(16)
(-15)

Komentarai (4)