Įdomybės iš Kinijos: kas čia per ausinės, kodėl jos taip atrodo ir ką gali  ()

Niekam nėra paslaptis, kad internetu galima labai greitai, pigiai ir patogiai nusipirkti kiniškos elektronikos. Nors vieni skeptiškai žiūri į šių gaminių kokybę, reikėtų atkreipti dėmesį į tai, kad jie beveik visada yra daug pigesni už europietiškus, amerikietiškus ar japoniškus vardus nešiojančius daiktus. Pavyzdžiui, ar kada matėte tokias belaides ausines? Ar žinote, kodėl jos vadinamos multifunkcinėmis? Ir kodėl jos tokios pigios?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Haoer S745T“ - tai multifunkcinės ausinės iš Kinijos. Tie, kurie ilgiau domisi elektronika, šį dizainą prisimins - taip anksčiau atrodydavo belaidės į ausis įstatomos ausinės. Dabar jos yra daug mažesnės, neturi mygtukų ir aplink kaklą (ar aplink galvą) dedamos įrenginio dalies. Visgi, „Haoer S745T“ yra ne tik ausinės, todėl neįprastą jų dizainą galima pateisinti.

„Haoer S745T“ yra multifunkcinis įrenginys: veikia ir kaip „Bluetooth“ ausinės, ir kaip FM radijas, ir kaip laisvų rankų įranga, ir kaip MP3 grotuvas. Ant aplink kaklą dedamos įrenginio dalies yra dainų perjungimo, režimo keitimo, garso reguliavimo ir atsiliepimo mygtukai. Jais labai patogu naudotis, nes jie gali prie kaklo, o ne prie ausų, kaip būna kitose „Bluetooth“ ausinėse.

Tokio stiliaus ausinės nėra pačios tinkamiausios sportuojantiems žmonėms - įrenginys ant kaklo bėgiojant gali nemaloniai judėti. Tačiau tiems, kurie dirba kieme, garaže ar biure jos tinka puikiai. Iš ausų krentančios ausinės niekur toli nenurieda, nes jas sulaiko ant kaklo uždėtas įrenginys. Galima greitai pereiti iš „Bluetooth“ režimo į radiją, arba klausytis muzikos tiesiai iš atminties kortelės.

Kai muzikos nesiklausote, ausinės gali būti įstatomos į specialius laikiklius su magnetais abiejose įrenginio galuose. „Haoer S745T“ yra pagamintas iš lygaus juodo ar balto plastiko su raudonais elementais. Ne visiems patiks jo išvaizda, tačiau per daug į akis kristi tikrai neturėtų.

Tokios tas „Haoer S745T“ ausinės - yra ir pliusų, ir minusų. Didžiausi pliusai - keli skirtingi grotuvai viename, patogus dizainas, 6 muzikos valandas atlaikanti baterija, izoliavimas nuo aplinkinio triukšmo. Minusai - ant kaklo dedamos ausinės patinka ne visiems, jos trukdo bėgiojant, užima daugiau vietos nei kitos į ausis įstatomos ausinės. Kita vertus, dėl to jas sunkiau pamesti.

Dar vienas privalumas - kaina. „Haoer S745T“ ausinės šiuo metu kainuoja mažiau nei 20 eurų. Tai - viliojanti kaina, turint omenyje, kad ausinės yra belaidės, atlieka ir FM radijo, ir laisvų rankų įrangos, ir MP3 grotuvo funkcijas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(5)
(0)

Komentarai ()