Anonsuotas flagmanas „Leagoo T5“: dviguba galinė ir 13 Mpx raiškos priekinė kamera, 4GB RAM ir išankstinių užsakymų proga - 50$ nuolaida  ()

Iš Kinijos platybių atėjo žinia apie naują įdomų išmanųjį telefoną „Leagoo T5“ - tai šio gamintojo naujasis flagmanas. Nors į prekybą jis atkeliaus tik kitą mėnesį – liepą, tačiau išankstiniai užsakymai jau pradedami dabar.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Patys garsiausi flagmanai gaminami beveik visiems gyvenimo atvejams ir tinka daugumai pirkėjų, tik deja, toks universalumas kainuoja labai brangiai. Vidutinės klasės telefonų gamintojams tenka rinktis – arba supaprastinti visas flagmanų charakteristikas iki tiek, kad gautųsi priimtina kaina, arba ženkliau supaprastinti tik dalį parametrų išlaikant vieną ar kelias charakteristikas maksimaliai galimame aukštame lygyje.

Pirmuoju atveju gauname vidutinį, niekuo  stipriai neišsiskiriantį telefoną, antruoju atveju gauname tam tikrai vartotojų grupei pritaikytą modelį su itin gera kaina. Kinai dažniausiai orientuojasi į antrąją strategiją, tad renkantis pigius kiniškus telefonus, visada verta atkreipti dėmesį, kokia jo pagrindinė stiprybė ir ar ji yra būtent tai, ko ieškote.

Išskirtinis naujojo „Leagoo T5“ telefono bruožas –didelis gamintojo dėmesys priekinei ir galinei kamerai. Tad šis telefonas skirtas pirmiausia tiems, kam yra svarbu telefono kamera ir aukšta nuotraukų kokybė išlaikant priimtiną kainą.  Visų pirma, „Leagoo T5“ atveju žvilgsnį iš karto patraukia dviguba galinė kamera. Nors tikslaus jos veikimo kol kas nepranešama, bet ji turėtų praversti darant kokybiškas portretines nuotraukas bei pagelbėti dirbant su bokeh efektu. Pagrindinės galinės kameros raiška sieks 13 Mpx, o šalia jos darbuosis pagalbinė kamera su 5 Mpx raiška.

Nors priekinė kamera vizualių išskirtinumų neturės, tačiau tikrai nustebins užmetus akį į technines charakteristikas – jos raiška sieks net 13 Mpx. Taigi, tai puiki dovana asmenukių gerbėjams.

Nors tai pagrindinės „Leagoo T5“ stiprybės, bet ne vienintelės. Be jau minėtų savybių, jis turės 4 GB RAM ir 64 GB flash atminties. Kaip biudžetinei kategorijai, tai itin solidūs parametrai, tačiau jie labai pravers mėgstantiems fotografuoti.

Telefonas turės 5.5 colių įstrižainės ekraną su solidžia 1920x1080 px raiška. Visas operacijas vykdys 1.8 GHz dažnio 8 branduolių procesorius, o energiją tieks 3000 mAh talpos baterija. Nors baterijos talpa nėra įspūdingai didelė, tačiau lyginant su bendra rinka, patenka į šiuolaikinį vidurkį.

Telefonas bus 7.9 mm storio – iki plonumo rekordo netraukia, bet tai labai simpatiškas storis. Priminsime, jog šiuo atveju etalonu laikomas garsusis „iPhone 7“ yra 7.1 mm storio.

Už visas šias gėrybes kinai prašys apie 200$, bet kaip visada, patys pirmiausi gali išlošti daugiausiai – siūloma užsiregistruoti gamintojo svetainėje ir gauti 50$ vertės nuolaidos kuponą. Pasiūlymas tikrai geras, nes  prasidėjus oficialiai prekybai paprastai bet kokios tolesnės nuolaidos retai kada pasiekia anonso proga siūlomas galimybes.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(6)
(4)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: