Neužmušama belaidė kolonėlė tiems, kas mėgsta aktyvų gyvenimo būdą: atspari smūgiams, vandeniui ir dulkėms  ()

Net jei daug laiko praleidžiate gamtoje, vis tiek norisi klausytis muzikos. Problema tame, kad toli gražu ne visos belaidės kolonėlės ištveria darbą lauko sąlygomis – jos neatlaiko vandens ir dulkių. Tačiau yra įrenginių, kurie mielai jus lydės ir į ilgesnius žygius, ir į keliones dviračiu. Pavyzdžiui, vandeniui atspari „Zinsoko Z-S01“. Tačiau apsauga nuo aplinkos poveikio tėra vienas iš kelių įspūdingų šio įrenginio bruožų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Zinsoko Z-S01“ – belaidė kolonėlė, sukurta aktyvų gyvenimo būdą propaguojantiems žmonėms. Ji atitinka IP66 standartą, todėl lietus ar pasitaškymas vandeniu jai tikrai nebaisus. Tvirtas korpusas saugo ir nuo smūgių, kuriuose įrenginys gali patirti keliaujant. Aišku, visų pirma „Zinsoko Z-S01“ turi gerai groti.

Su telefonu šis įrenginys bendrauja „Bluetooth“ ir NFC ryšiu. Šioje kolonėlėje yra du dideli 5 W garsiakalbiai ir pasyvus žemų dažnių elementas, todėl galime numanyti, kad kolonėlė groja tikrai garsiai. Gamintojas teigia, kad kolonėlė puikiai atkuria žemus dažnius, o girdima muzika yra raiški ir tiksli.

„Zinsoko Z-S01“ turi ir galingą LED prožektorių, kuris tikrai pravers keliautojams. Jis turi tris nustatymus ir taupiai naudoja 1000mAh bateriją. Jos pakaks 9,5 valandoms prožektoriaus darbui, 6,5 muzikos klausymui ar 4 valandoms, jei abiem funkcijomis naudositės vienu metu. Aišku, įrenginys turi ir mikrofoną, kurio vanduo negali sugadinti.

Belaidė „Zinsoko Z-S01“ kolonėlė sukurta veikti atšiauriomis lauko sąlygomis. Ji ne tik nebijo dulkių, drėgmės ir smūgių, bet ir nesunkiai gali būti tvirtinama prie dviračio rankenos. Visgi, jei dažniau keliaujate pėsčiomis, džiaugsitės sužinoję, kad šią kolonėlę nesunku pritvirtinti ir prie kuprinės – rinkinyje rasite tam skirtą karabiną.

„Zinsoko Z-S01“ – labai kokybiška ir patvari kolonėlė. Ją drąsiai būtų galima įtraukti į rinkinį stovyklautojams ar į daiktų, kurie pravers į paplūdimį susiruošusiems žmonėms, sąrašą.

„Zinsoko Z-S01“ šiuo metu kainuoja €29,25. Galite rinktis iš trijų patrauklių spalvų – juodos, raudonos ir žalios.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai ()